Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
Ingredients
agar-agar
aigua amb gas (Vichy o sifó)
aigua de flor de taronger
aigua molt freda
albercocs
albergínia
alfàbrega
alfàbrega fresca
all
all sec en pols
alls tendres
alvocat
amarant
amaretto (licor)
ametlla crua
ametlla crua en pols
ametlla crua granulada
ametlla crua laminada
ametlla crua pelada
ametlles
ametlles torrades
anacards
anet
anís (licor)
anxoves
api
api-rave (celerí)
arròs
arròs basmati integral
arròs bomba
arròs inflat torrat
arròs integral
avellanes
avellanes crues
avellanes torrades
bacallà dessalat
bastonets de pa
be
beina de vainilla
besuc
bicarbonat
biscotes
bitxo
blat de moro dolç
blat de moro torrat, flocs
bledes
bolets
bolets secs
bonítol
bonítol en oli d'oliva verge extra
borregos
botifarra blanca
botifarra crua
botifarra negra
bròquil
bròtola
cacau en pols
cacauets torrats
cafè
cafè soluble
calamars
calçots
caldo
caldo de gambes (o fumet de gambes)
caldo de peix (o fumet)
caldo de pollastre
caldo vegetal
camagrocs (bolets)
canelons
canonet de canyella
cansalada
cansalada fumada
canyella en pols
cap de rap
caqui
carbassa
carbassó
cardamom
carn picada de porc
carn picada de vedella
carxofes
castanyes
cava
ceba
ceba deshidratada
ceba tendra
cervesa
cibulet
cigrons cuits
cigrons secs
cireres
clara d'ou pasteuritzada
clara d’ou
cloïsses
coca-cola
coco ratllat
codony
cogombre
cogombrets en vinagre
col
col llombarda
coliflor
cols de Brussel·les
comí
comí en pols
comí mòlt
conill
conyac
costella de porc
crema d'ametlles
crema d'avellanes per untar
crema de llet
crema pastissera
curaçao vermell
cúrcuma
curri
cuscús
dàtils
dàtils Medjool
emperador
enciam
escalivada
escalunya
escamarlans
escamarlans
escarola
escórpora
espaguetis
espàrrecs de llauna
espàrrecs verds
espinacs
espines i caps de peix blanc
estragó
farigola
farina
farina blanca de força
farina de cigró
farina de galeta
farina de garrofa
farina de gra dur
farina fluixa
farina integral
farina integral de força
farina panificable
faves
festucs
fideus fins
figues
figues seques (o figues dessecades)
flocs de civada
fonoll
formatge
formatge blau
formatge d'ovella tendre
formatge do Cebreiro
formatge emmental
formatge feta
formatge fresc
formatge gorgonzola
formatge gouda
formatge gruyère
formatge parmesà
formatge rocafort
fruita
fruita confitada
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
fruites del bosc
galetes Digestive
galetes maria
galets
gall dindi
gallina
galls (peix)
gambes
garrofó congelat
gelatina
gerds
gingebre
gingebre sec en pols
glucosa líquida
herbes provençals seques
Heura
hummus
iogurt
julivert fresc
julivert sec en pols
kirsch
kirsch
lasanya
llardons
llavors de fonoll
llavors de lli
llavors de rosella
llavors de sèsam
llavors de sèsam torrades
llenegues (bolets)
llenguado
llenties caviar (o beluga)
llenties pardines
llenties vermelles
llet
llet descremada
llet en pols
llet evaporada
llet semidescremada
llet sencera
llevat de cervesa
llevat de forner fresc
llevat de forner sec en pols
llevat químic
llimona
llobarro
llorer
lluç
macarrons
maduixots
magrana
magret d'ànec
maizena
mandarines
mango
mantega
mantega de cacau en pols
marduix
mató
mel
melmelada de pebrot
melmelada de préssec
melmelada de taronja
melmelada de tomàquet
meló
meló cantalup
meló Gàl·lia
melva
menta fresca
mesclum
molls
mongeta tendra
mongetes seques
mongetes seques cuites
mongetes seques negres
mongetes seques vermelles
moniato
moniato blanc
mostassa
mozzarella
musclos
nabius
nap
nata liquida de muntar (mínim 35,1% de matèria grassa)
nou moscada
nous
nyora
nyora picada
nyora, polpa de
oli
oli d'oliva verge extra
olives arbequines
olives blanques
olives de l'Aragó
olives negres
orada
orellanes
orellanes d'albercoc
orellanes de préssec
orenga
os de vedella
ossobuco
ous (63-73 g)
ous de guatlla
pa
panses
paper d'arròs
pasta
pasta brisa (amb mantega o amb oli)
pasta concentrada de vainilla
pastanaga
patates
pebre blanc
pebre vermell dolç
pebrot verd
pebrot vermell
peix blanc
peix de sopa (peix de roca)
pell de llimona
peres
pernil ibèric
pèsols amb tavella
pèsols congelats
petxines
pinya de pot al natural
pinyons
pipes
pipes de carbassa
pipes de gira-sol
plàtan
pollastre
pomes
pomes Fuji
pomes Golden
pomes reinetes
pops
porc
porros
préssecs d'aigua
préssecs de vinya o préssecs grocs
prunes seques (o prunes dessecades)
puré de castanyes
puré de patates
quètxup
quinoa
raïm
raïm blanc
rajada
rap
raves
remolatxa
rom
rom negre
romaní
rovell d’ou
ruca
safrà
sal
sal grossa
salmó
salsa de pebrot vermell
salsa de soja
salsa de tomàquet
salsa per al xató
salsa Perrins
salsa romesco
sàlvia fresca
sardines
sardines de llauna en oli
seitons
seitons en vinagre
sèmola de gra dur
sepioles (o morralets)
sèsam blanc cru
sèsam torrat
sesol de garrofó
síndria
sípia
sofregit
soja germinada
sucre
sucre de vainilla
sucre moreno
sucre panela
sucre perlat
tabasco
tahina
tàperes
taronges
taronges sanguines
tinta de sípia
tofu
tomàquet cirerol
tomàquet d'amanir
tomàquet madur
tomàquets secs
tomàquets secs en oli
tonyina
tonyina en oli d'oliva verge extra
truita (peix)
turbot
vainilla en beina
vainilla en pols
vedella
verat (caballa)
vermut
vi blanc sec
vi moscatell
vi ranci
vi ranci sec
vinagre
vinagre blanc
vinagre d'arròs
vinagre de Mòdena
vinagre de poma
vinagre de vi
vinagre de vi negre
vinagre de Xerès
whisky
xampinyons
xarop d'atzavara
xerès
xerès sec
xerigot
xirivia
xocolata (mínim 70% de cacau)
xoriço
xufles