Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
panses
Albergínies farcides d'arròs integral i fruita seca
Ingredients:
albergínia
arròs integral
avellanes torrades
caldo vegetal
ceba
formatge fresc
llimona
oli d'oliva verge extra
panses
pebre blanc
pinyons
sal
Categories:
Primers
Arròs
Verdures i hortalisses
Amanida de col llombarda i fonoll amb taronja i panses
Ingredients:
avellanes torrades
col llombarda
fonoll
oli d'oliva verge extra
panses
pebre blanc
sal
taronges
taronges sanguines
vinagre de poma
xarop d'atzavara
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Amanida de cuscús amb figues
Ingredients:
caldo vegetal
ceba tendra
cuscús
dàtils
figues
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
menta fresca
oli d'oliva verge extra
panses
sal
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Plats freds
Bacallà argentí
Ingredients:
all
bacallà dessalat
ceba
farina
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
panses
pinyons
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Bescuit gelat de rom i panses
Ingredients:
nata liquida de muntar (mínim 35,1% de matèria grassa)
ous (63-73 g)
panses
rom negre
sucre
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres
Caponata
Ingredients:
albergínia
anxoves
api
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
panses
pebrot vermell
pinyons
sal
sucre moreno
tàperes
tomàquet madur
vinagre de vi negre
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Salses i acompanyaments
Coca de bledes
Ingredients:
aigua amb gas (Vichy o sifó)
ametlles
bledes
farina
mel
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pomes
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Coques
Col llombarda amb pomes, panses i pinyons
Ingredients:
all
api
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
col llombarda
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
panses
pebre blanc
pinyons
pomes Golden
sal
vi ranci
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Compota
Ingredients:
canonet de canyella
conyac
figues seques (o figues dessecades)
orellanes de préssec
panses
peres
pomes Golden
pomes reinetes
prunes seques (o prunes dessecades)
Categories:
Postres
Coquetes d'espinacs i mató
Ingredients:
ametlla crua
ceba
espinacs
farina integral
formatge parmesà
mató
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Per picar
Corona de bròquil (pastís salat)
Ingredients:
bròquil
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pebre blanc
sal
Categories:
Verdures i hortalisses
Ous
Plats únics
Cuscús fals de coliflor amb xampinyons
Ingredients:
all
ceba
cigrons secs
coliflor
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
panses
pinyons
sal
xampinyons
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Flam de fruites calent
Ingredients:
farina
llet
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
peres
plàtan
pomes
raïm
sucre
taronges
vainilla en pols
Categories:
Postres
Granola. Opció 1 (sense sucres afegits)
Ingredients:
ametlla crua
flocs de civada
panses
plàtan
Categories:
Postres
Salses i acompanyaments
Granola. Opció 2
Ingredients:
ametlla crua
avellanes crues
canyella en pols
dàtils
flocs de civada
llavors de sèsam
mel
nous
oli d'oliva verge extra
panses
pipes
prunes seques (o prunes dessecades)
sucre moreno
xarop d'atzavara
Categories:
Postres
Salses i acompanyaments
Magdalenes
Ingredients:
canyella en pols
farina
llet
llevat químic
llimona
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pomes
sucre
Categories:
Postres
Masses i pans
Pa de plàtan
Ingredients:
canyella en pols
crema d'avellanes per untar
llet
nous
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
plàtan
pomes Golden
Categories:
Postres
Masses i pans
Pasta amb sardines
Ingredients:
ametlles torrades
anxoves
ceba
farina de galeta
fonoll
panses
pasta
pebre blanc
pinyons
safrà
sal
sardines
Categories:
Pasta
Peix i mol·lusc
Plats únics
Pollastre amb panses, prunes i pinyons al microones
Ingredients:
canonet de canyella
ceba
oli d'oliva verge extra
panses
pebre blanc
pinyons
pollastre
prunes seques (o prunes dessecades)
romaní
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Sardines al forn amb panses i pinyons
Ingredients:
ceba
julivert fresc
llimona
llorer
oli d'oliva verge extra
pa
panses
pinyons
sal
sardines
taronges
vinagre
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Terrina de carn
Ingredients:
all
canyella en pols
cardamom
carn picada de porc
carn picada de vedella
farigola
julivert fresc
llet
nou moscada
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
panses
pinyons
sal
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Per picar
Plats freds