unes 20 coquetes de 40 g cadascuna
o unes 15 de 50 g
(4- 5 persones)
Per a quantes persones és aquesta recepta?
Antelació necessària si voleu fer el mató vosaltres
Si decidiu elaborar el mató vosaltres, l'haureu de fer amb antelació.
Antelació recomanable
Antelació possible
Quan les vulguem coure només ens caldrà posar-les al forn calent en una safata de forn folrada (procés 9).
I si hem modelat i arrebossat més coquetes de les que necessitem?
200 g de ceba (1 unitat), pelada, rentada i picada
10 g d'oli d'oliva verge extra (1 cullerada no plena)
20 g d'aigua o de líquid del que han deixat anar els espinacs (2 cullerades no plenes) |
|
200 g de mató 1 ou, batut sal pebre nou moscada |
|
40 g de farina integral (2 cullerades i 1 cullerada no plena) |
|
Opcional: 30- 40 g de panses (1- 2 grapats) |
Si voleu, afegiu-les a la massa i remeneu-ho tot. |
Escalfeu el forn a 200º. |
Podeu arrebossar les boletes de massa
Comentaris