Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
mató
Amanida d'espinacs amb maduixots i meló
Ingredients:
ceba tendra
espinacs
maduixots
mató
meló cantalup
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pernil ibèric
sal
sèsam torrat
vinagre de Xerès
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Boletes de mató cobertes de crocant
Ingredients:
ametlla crua pelada
llet descremada
mató
pebre blanc
sal
sucre
Categories:
Per picar
Canelons d'escalivada
Ingredients:
alfàbrega fresca
canelons
escalivada
formatge parmesà
mató
mozzarella
sal
salsa de tomàquet
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Coca ràpida de verdures
Ingredients:
ametlla crua
bonítol en oli d'oliva verge extra
carbassó
ceba
farina integral
formatge emmental
llevat químic
mató
ous (63-73 g)
pebre blanc
pebrot verd
pebrot vermell
sal
Categories:
Verdures i hortalisses
Plats únics
Coques
Ous
Coquetes d'espinacs i mató
Ingredients:
ametlla crua
ceba
espinacs
farina integral
formatge parmesà
mató
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Per picar
Crema de mató
Ingredients:
mató
xerigot
Categories:
Salses i acompanyaments
Postres
Crumble de porros
Ingredients:
avellanes
farina integral
formatge parmesà
mató
nous
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
porros
prunes seques (o prunes dessecades)
sal
vi blanc sec
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Farciment o recobriment del pa de pessic d'un pastís d'aniversari o d'una mona de Pasqua: crema de mató i cacau
Ingredients:
cacau en pols
dàtils Medjool
mató
xerigot
Categories:
Postres
Fonoll caramel·litzat amb mató
Ingredients:
anet
fonoll
llavors de fonoll
llimona
mató
oli d'oliva verge extra
sal
sucre
Categories:
Primers
Salses i acompanyaments
Verdures i hortalisses
Lasanya d’albergínies
Ingredients:
albergínia
farina
formatge emmental
lasanya
llet
mató
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Pastís-bombó de mató, xocolata i nous
Ingredients:
ametlla crua en pols
mató
nous
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sucre
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres
Paté vegetal de castanyes, xampinyons i mató
Ingredients:
all
castanyes
mató
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
xampinyons
xerigot
Categories:
Per picar
Verdures i hortalisses
Plats freds
Pizza falsa de carbassó amb base de carbassa
Ingredients:
carbassa
carbassó
farigola
formatge emmental
mató
nou moscada
nous
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats únics
Raïm, poma, cireres o tomàquets cirerol amb crema de formatge
Ingredients:
ametlles torrades
avellanes torrades
formatge rocafort
mató
pinyons
pipes de gira-sol
raïm
xerigot
Categories:
Per picar
Plats freds