Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
Microones
Coliflor amb beixamel, poma i formatge blau
Ingredients:
coliflor
farina
farina de galeta
formatge blau
llet
nou moscada
pebre blanc
pomes Golden
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Mató (fet amb llet i iogurt)
Ingredients:
iogurt
llet sencera
Categories:
Postres
Salses i acompanyaments
Mató (fet amb llet i llimona)
Ingredients:
llet sencera
llimona
Categories:
Postres
Salses i acompanyaments
Truita d'espàrrecs verds i taronja
Ingredients:
espàrrecs verds
menta fresca
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
pinyons
sal
taronges
Categories:
Segons
Ous
Plats únics
Flam de poma
Ingredients:
canyella en pols
llet
ous (63-73 g)
pomes Golden
Categories:
Postres
Plats freds
Bacallà al pil-pil suau
Ingredients:
all
bacallà dessalat
oli d'oliva verge extra
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Puré de poma
Ingredients:
pomes Golden
Categories:
Salses i acompanyaments
Ous de xocolata
Ingredients:
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres
Amanida de cigrons amb espinacs
Ingredients:
cigrons secs
espinacs
llimona
oli d'oliva verge extra
sal
Categories:
Primers
Llegums
Verdures i hortalisses
Plats freds
Flam de pinya
Ingredients:
farina
kirsch
llimona
ous (63-73 g)
pinya de pot al natural
sucre
Categories:
Postres
Puré de patates
Ingredients:
llet
nou moscada
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Patates
Salses i acompanyaments
Lluç amb tomàquet al microones
Ingredients:
all sec en pols
julivert sec en pols
lluç
oli d'oliva verge extra
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Truita amb patates i ceba
Ingredients:
ceba
ous (63-73 g)
patates
Categories:
Segons
Ous
Plats únics
Pa de pessic de xocolata al microones
Ingredients:
cacau en pols
farina
llevat químic
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sucre
Categories:
Postres
Truita amb moniato
Ingredients:
moniato
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
Categories:
Segons
Ous
Plats únics
Espines de sardina cruixents
Ingredients:
sardines
Categories:
Per picar
Peix i mol·lusc
Pebrots "escalivats" al microones
Ingredients:
pebrot vermell
Categories:
Salses i acompanyaments
Pollastre amb panses, prunes i pinyons al microones
Ingredients:
canonet de canyella
ceba
oli d'oliva verge extra
panses
pebre blanc
pinyons
pollastre
prunes seques (o prunes dessecades)
romaní
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Amanida de tardor
Ingredients:
codony
enciam
llimona
magrana
moniato
oli d'oliva verge extra
raïm blanc
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Timbal de carbassa
Ingredients:
all
ametlles torrades
carbassa
ceba
enciam
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
tomàquet cirerol
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Rotllets de pollastre amb salsa de poma
Ingredients:
all
ceba
farigola
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
pollastre
pomes
romaní
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Aviram i conill
Patates al forn gratinades
Ingredients:
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
romaní
sal
Categories:
Primers
Patates
Salses i acompanyaments
Bacallà al pil-pil suau de melmelada de tomàquet amb tomàquets secs i nabius
Ingredients:
bacallà dessalat
julivert fresc
melmelada de tomàquet
menta fresca
nabius
oli d'oliva verge extra
tomàquets secs
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Préssecs grocs amb fruita seca al forn
Ingredients:
anís (licor)
canyella en pols
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
mel
préssecs de vinya o préssecs grocs
Categories:
Postres
Mongetes seques amb bacallà i allioli de poma o de codony
Ingredients:
all
bacallà dessalat
mongetes seques
oli d'oliva verge extra
pomes Golden
sal
Categories:
Llegums
Peix i mol·lusc
Plats únics
Coquetes de carbassa
Ingredients:
carbassa
ceba tendra
clara d’ou
farina
llevat químic
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
pipes de gira-sol
sal
vinagre de Mòdena
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Pit de gall dindi amb pastanaga, mostassa i mel
Ingredients:
gall dindi
mel
mostassa
oli d'oliva verge extra
pastanaga
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Sípia amb verdures i alvocat
Ingredients:
alvocat
api
ceba tendra
oli d'oliva verge extra
pastanaga
pebre blanc
raves
sal
sípia
vinagre de Mòdena
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Llobarro a la provençal
Ingredients:
farigola
llobarro
oli d'oliva verge extra
olives negres
pebre blanc
sal
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Púding de peix al microones
Ingredients:
ceba
farigola
llet sencera
llorer
lluç
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Per picar
Rap amb crosta d'ametlles i taronja
Ingredients:
ametlles torrades
farina de galeta
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
rap
sal
taronges
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Brandada de bacallà
Ingredients:
all
bacallà dessalat
llet
oli d'oliva verge extra
patates
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Per picar
Calamars a la riojana
Ingredients:
all
calamars
ceba
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebrot verd
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Amanida de carbassó amb vinagreta d'alfàbrega i nous
Ingredients:
alfàbrega fresca
carbassó
formatge fresc
nous
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
tomàquet cirerol
vinagre de Xerès
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Salses i acompanyaments
Farcellets d'estiu amb salsa d'anacards
Ingredients:
alvocat
anacards
ceba tendra
enciam
formatge fresc
llet
llimona
oli d'oliva verge extra
paper d'arròs
pastanaga
pebre blanc
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Paté vegetal de castanyes, xampinyons i mató
Ingredients:
all
castanyes
mató
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
xampinyons
xerigot
Categories:
Per picar
Verdures i hortalisses
Plats freds
Amanida de remolatxa i taronja amb vinagreta de nous
Ingredients:
mel
nous
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
remolatxa
sal
taronges
vinagre de Mòdena
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Per picar
Plats freds
Cols de Brussel·les al forn amb poma i espinacs
Ingredients:
avellanes torrades
ceba
cols de Brussel·les
espinacs
formatge blau
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebre vermell dolç
pomes
tahina
vinagre de poma
xarop d'atzavara
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Salmó amb pomes i salsa d'ametlles
Ingredients:
crema d'ametlles
oli d'oliva verge extra
pomes Golden
sal
salmó
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Pa de coliflor
Ingredients:
ametlla crua
coliflor
formatge parmesà
llevat químic
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
sèsam blanc cru
Categories:
Verdures i hortalisses
Ous
Plats únics
Pans
Per picar
Pit de gall dindi amb xampinyons i ametlles
Ingredients:
ametlles torrades
gall dindi
maizena
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
salsa de soja
xampinyons
xerès sec
Categories:
Segons
Aviram i conill
Pastís de moniato al microones
Ingredients:
flocs de civada
moniato
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
plàtan
sal
Categories:
Postres
Farciment o recobriment del pa de pessic d'un pastísd'aniversari o d'una mona de Pasqua: crema pastissera amb préssec
Ingredients:
canonet de canyella
kirsch
llet
ous (63-73 g)
préssecs de vinya o préssecs grocs
Categories:
Postres
Panets d'ametlla i formatge
Ingredients:
ametlla crua pelada
formatge emmental
llet sencera
llevat químic
orenga
ous (63-73 g)
pebre blanc
sal
Categories:
Pans
Salmó amb salsa tàrtara
Ingredients:
ceba tendra
cogombrets en vinagre
llet
mostassa
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
salmó
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Crema d'all
Ingredients:
all
llet
pebre blanc
sal
Categories:
Salses i acompanyaments
Crema de carbassó
Ingredients:
carbassó
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Coquetes d'espinacs i mató
Ingredients:
ametlla crua
ceba
espinacs
farina integral
formatge parmesà
mató
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Per picar
Musclos a la marinera
Ingredients:
all
farina
julivert fresc
musclos
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
Categories:
Segons
Per picar
Croquetes de cols de brussel·les i moniato fetes al forn
Ingredients:
all
ceba
cols de Brussel·les
moniato
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Corona de bròquil (pastís salat)
Ingredients:
bròquil
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pebre blanc
sal
Categories:
Verdures i hortalisses
Ous
Plats únics
Rosquilles d'ametlla
Ingredients:
ametlla crua
dàtils
llimona
ous (63-73 g)
sal
Categories:
Postres
Paté vegetal de carbassa i tomàquet sec
Ingredients:
alfàbrega
all
ametlla crua
carbassa
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
tomàquets secs
Categories:
Verdures i hortalisses
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Rocs de xocolata, flocs de blat de moro i ametlla
Ingredients:
ametlles torrades
blat de moro torrat, flocs
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres
Xirivies amb lactonesa de xampinyons
Ingredients:
llet
oli d'oliva verge extra
sal
xampinyons
xirivia
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Terrina de carn
Ingredients:
all
canyella en pols
cardamom
carn picada de porc
carn picada de vedella
farigola
julivert fresc
llet
nou moscada
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
panses
pinyons
sal
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Per picar
Plats freds