2 persones
Pot constituir un plat únic lleugeret per sopar, acompanyada d'una amanida i, si es vol, de pa amb tomàquet. Molt adequada per a l'entrepà de l'esmorzar.
120 g de moniato (una rodanxa gruixuda), pelat i tallat a daus petits
1 cullerada d'aigua |
2 ous dos pessics de sal |
|
Comentaris
Hola! Ja fa dies que volia escriure un comentari i d’avui ja no passa. Des que vaig descobrir aquesta recepta, la truita de moniato s’ha convertit en una de les carmanyoles de la setmana. És fàcil, ràpida de fer i s’estalvia oli :-) Faig servir el mateix mètode per fer truita d’espinacs, albergínia o carbassó, i totes queden ben bones! Moltes gràcies!
De res! Me n'alegro. Ja has provat la truita amb patates i ceba? http://www.receptescartesianes.cat/recipes/105 I la truita d'espàrrecs verds i taronja? http://www.receptescartesianes.cat/recipes/381