4 persones
Epicurious (consultat el 2016)
Temperatura de servei
Antelació possible
Per fer aquesta recepta amb antelació oferim dues opcions; segurament la primera és millor, però la segona no és gens dolenta i ens ofereix més comoditat si no volem estar per la cuina a última hora.
Podeu preparar amb antelació la safata de forn (processos 2 i 3), fer l'amaniment (procés 5), preparar l'estoig de microones amb els espinacs (pas 1 del procés 6) i deixar per al moment la cocció al forn (processos 1 i 4), la cocció al microones (2n pas del procés 6) i la presentació del plat (procés 7).
Podeu preparar tota la recepta amb antelació i posar la safata un moment al forn abans de servir per escalfar-ho tot.
No posem sal enlloc, en aquesta recepta?
Escalfeu el forn a 200ºC. |
1 rajolí d'oli d'oliva verge extra |
|
1 poma, pelada, tret el cor, tallada a daus d'1- 1,5 cm d'aresta
1 ceba, pelada, tallada a daus d'1- 1,5 cm d'aresta
14 g d'oli d'oliva verge extra (1 cullerada) |
50 g de tahina (la tahina és una pasta de llavors de sèsam)
10 g de vinagre de poma
7 g (1 cullerada no plena) de xarop d'atzavara (en castellà se'n diu "sirope de agave; en anglès, "agave syrup") o bé de xarop d'auró (en castellà se'n diu "sirope de arce"; en anglès, maple syrup")
1/2 culleradeta de pebre vermell dolç (1,5 g)
30 g d'aigua (2 cullerades)
pebre blanc |
Si els espinacs són molt tendres i us agraden crus, us podeu saltar el procés de cocció.
250 g de fulles d'espinacs [Podeu comprar
o bé
|
|
50 g d'avellanes torrades (2 grapats), trossejades (Si voleu, podeu trossejar les avellanes picant-les grollerament amb l'accessori picador de la batedora elèctrica o amb la thermomix.)
100 g de formatge blau, esmicolat (Podeu esmicolar-lo aixafant-lo amb una forquilla.) |
|
Comentaris