Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
avellanes torrades
Albergínies farcides d'arròs integral i fruita seca
Ingredients:
albergínia
arròs integral
avellanes torrades
caldo vegetal
ceba
formatge fresc
llimona
oli d'oliva verge extra
panses
pebre blanc
pinyons
sal
Categories:
Primers
Arròs
Verdures i hortalisses
Amanida de bròquil o de coliflor amb picada de fruita seca i poma
Ingredients:
all
avellanes torrades
bròquil
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pinyons
pomes
sal
taronges
Categories:
Verdures i hortalisses
Plats freds
Amanida de col llombarda i fonoll amb taronja i panses
Ingredients:
avellanes torrades
col llombarda
fonoll
oli d'oliva verge extra
panses
pebre blanc
sal
taronges
taronges sanguines
vinagre de poma
xarop d'atzavara
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Cols de Brussel·les al forn amb poma i espinacs
Ingredients:
avellanes torrades
ceba
cols de Brussel·les
espinacs
formatge blau
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebre vermell dolç
pomes
tahina
vinagre de poma
xarop d'atzavara
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Crema de cacau, llet i avellanes per untar
Ingredients:
avellanes torrades
cacau en pols
dàtils Medjool
llet sencera
pasta concentrada de vainilla
Categories:
Postres
Gelat ràpid de plàtan i cafè
Ingredients:
avellanes torrades
cafè
canyella en pols
pasta concentrada de vainilla
plàtan
Categories:
Postres
Plats freds
Llaminera de porc amb melmelada de pebrot
Ingredients:
avellanes torrades
bròquil
caldo de pollastre
melmelada de pebrot
oli d'oliva verge extra
orenga
porc
romaní
sal
Categories:
Segons
Carn
Llenties guisades amb salmó
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
farigola
julivert fresc
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
safrà
sal
salmó
tomàquet madur
Categories:
Llegums
Sopes i cremes
Peix i mol·lusc
Plats únics
Orada amb patates al forn
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
orada
patates
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Patates
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Raïm, poma, cireres o tomàquets cirerol amb crema de formatge
Ingredients:
ametlles torrades
avellanes torrades
formatge rocafort
mató
pinyons
pipes de gira-sol
raïm
xerigot
Categories:
Per picar
Plats freds
Rap amb salsa d'avellanes
Ingredients:
all
avellanes torrades
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
rap
sal
xerès sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Romesco de peix
Ingredients:
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
peix blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Salsa per al xató
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
vinagre de Xerès
Categories:
Salses i acompanyaments
Salsa romesco (o salsa de calçots)
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vinagre de Xerès
Categories:
Salses i acompanyaments
Salsa romesco de clementina
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
mandarines
nyora
oli d'oliva verge extra
sal
vinagre de poma
Categories:
Salses i acompanyaments
Sípia amb pèsols
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
canonet de canyella
ceba
galetes maria
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pèsols amb tavella
safrà
sípia
tomàquet madur
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Llegums
Peix i mol·lusc
Plats únics
Segons
Sopa de peix
Ingredients:
all
ametlles torrades
api
avellanes torrades
biscotes
cap de rap
ceba
cloïsses
conyac
espines i caps de peix blanc
fideus fins
formatge emmental
gambes
julivert fresc
musclos
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebre vermell dolç
peix de sopa (peix de roca)
safrà
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Plats únics
Sopa freda de romesco amb seitons
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
ceba tendra
enciam
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
seitons
tomàquet madur
vinagre de Xerès
Categories:
Verdures i hortalisses
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Segons
Primers
Suquet de bròtola (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
bròtola
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Suquet de rajada (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
rajada
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Torró de xocolata vienès
Ingredients:
ametlla crua pelada
avellanes torrades
llet en pols
mantega de cacau en pols
sucre
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres
Trufes de xocolata i alvocat
Ingredients:
alvocat
avellanes torrades
cacau en pols
coco ratllat
dàtils
pasta concentrada de vainilla
rom
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres
Plats freds
Verat amb patates i salsa d'avellanes i parmesà
Ingredients:
all
avellanes torrades
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
patates
sal
verat (caballa)
Categories:
Patates
Segons
Peix i mol·lusc