4 persones
• ADRIÀ, Ferran; i l’equip del Bulli: "El menjar de la família" (p. 262), La Magrana, Barcelona, 2012
• INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA: "Corpus de la Cuina Catalana" (p. 401), Columna Edicions, Barcelona, 2006
• LLADONOSA, Josep: "El Gran Llibre de la Cuina Catalana" (p. 300), Empúries, Barcelona, 1997
•MARQUÈS, Quim; MARQUÈS, Manel: “Cuina marinera” (p. 44), Columna Edicions, Barcelona, 2010
• ROCA, Joan: “La cuina de la meva mare” (núm. 127), Edicions 62, Barcelona, 2014 •SERRA, Victoria: "Sabores" (p. 206), Editorial Luis Gili, Barcelona, 1964
D'on és pròpia, aquesta recepta?
Què és el suquet de peix?
Quin peix és la rajada?
El suquet, s'ha de fer amb rajada, o es pot fer amb algun altre peix?
Antelació convenient
Antelació possible
Comentaris
Bonisima.