Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
llorer
Amanida de llenties amb mongeta tendra
Ingredients:
all
ceba
llenties pardines
llorer
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
olives negres
pastanaga
sal
Categories:
Llegums
Plats freds
Primers
Bonítol amb tomàquet
Ingredients:
all
bonítol
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Braç de gitano de patata
Ingredients:
albercocs
all
ametlles torrades
ceba
llet
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
olives negres
patates
pebre blanc
pebrot vermell
sal
sucre
tomàquet madur
xampinyons
Categories:
Primers
Patates
Verdures i hortalisses
Plats freds
Col llombarda amb pomes, panses i pinyons
Ingredients:
all
api
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
col llombarda
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
panses
pebre blanc
pinyons
pomes Golden
sal
vi ranci
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Conill amb cebes
Ingredients:
all
ceba
conill
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
vi blanc sec
Categories:
Segons
Aviram i conill
Conill amb confit d’alls i olivada
Ingredients:
all
anxoves
conill
julivert fresc
llimona
llorer
oli d'oliva verge extra
olives de l'Aragó
tàperes
vi blanc sec
Categories:
Segons
Aviram i conill
Conill amb mostassa
Ingredients:
ceba
conill
farigola
julivert fresc
llet
llorer
maizena
mostassa
oli d'oliva verge extra
pastanaga
sal
vi ranci
xampinyons
Categories:
Segons
Aviram i conill
Conill rostit
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
conill
conyac
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Croquetes de pollastre
Ingredients:
all
ceba
farina
farina de galeta
llet
llorer
oli
ous (63-73 g)
pastanaga
pollastre
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Faves estofades amb suc de raïm
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
farigola
faves
llorer
menta fresca
oli d'oliva verge extra
raïm blanc
romaní
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Fricandó
Ingredients:
bolets secs
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
tomàquet madur
vedella
Categories:
Segons
Carn
Gratinat de carbassa amb pasta
Ingredients:
all
carbassa
llet
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pasta
sal
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Guisat de llenties vermelles (dahl)
Ingredients:
all
arròs basmati integral
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
comí
cúrcuma
gingebre
iogurt
llenties vermelles
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebre vermell dolç
porros
sal
salsa de soja
tomàquet madur
Categories:
Primers
Llegums
Verdures i hortalisses
Plats únics
Hamburgueses de llenties, ametlles i quinoa
Ingredients:
all
ametlla crua pelada
ceba
julivert fresc
llenties caviar (o beluga)
llorer
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pastanaga
pebre blanc
pebrot verd
pebrot vermell
quinoa
romaní
sal
Categories:
Primers
Llegums
Plats únics
Llenties
Ingredients:
ceba
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
porros
sal
Categories:
Primers
Llegums
Llenties amb arròs integral
Ingredients:
arròs integral
ceba
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
porros
sal
Categories:
Arròs
Llegums
Plats únics
Primers
Llenties guisades amb salmó
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
farigola
julivert fresc
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
safrà
sal
salmó
tomàquet madur
Categories:
Llegums
Sopes i cremes
Peix i mol·lusc
Plats únics
Llom de porc amb albercocs
Ingredients:
albercocs
all
estragó
farigola
llorer
porc
vi blanc sec
Categories:
Segons
Carn
Macarrons gratinats amb salsa de tomàquet
Ingredients:
alfàbrega
all
ceba
formatge emmental
llorer
macarrons
oli d'oliva verge extra
orenga
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Pasta
Mongetes seques amb cloïsses
Ingredients:
all
ametlles torrades
ceba
cloïsses
llorer
mongetes seques
oli d'oliva verge extra
safrà
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Llegums
Ossobuco amb prunes
Ingredients:
api
ceba
farigola
julivert fresc
llorer
oli
ossobuco
pebre blanc
prunes seques (o prunes dessecades)
sal
vi blanc sec
Categories:
Segons
Carn
Pollastre rostit
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
conyac
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pollastre
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Pops amb ceba
Ingredients:
all
canyella en pols
ceba
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pops
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Púding de peix al microones
Ingredients:
ceba
farigola
llet sencera
llorer
lluç
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Per picar
Rap allagostat (o llagosta de pobre)
Ingredients:
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
rap
sal
vinagre de Mòdena
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Rap amb pebre vermell
Ingredients:
all
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
rap
sal
vinagre
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Salsa de tomàquet
Ingredients:
alfàbrega
all
ceba
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Salses i acompanyaments
Verdures i hortalisses
Sardines al forn amb panses i pinyons
Ingredients:
ceba
julivert fresc
llimona
llorer
oli d'oliva verge extra
pa
panses
pinyons
sal
sardines
taronges
vinagre
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Sardines amb patates i mongetes tendres
Ingredients:
alfàbrega
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
llorer
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
patates
sal
sardines
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Sardines escabetxades
Ingredients:
all
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
pebre blanc
romaní
sal
sardines
vinagre de vi
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Sarsuela
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
escamarlans
farina
galetes maria
gambes
julivert fresc
llorer
lluç
musclos
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
rap
safrà
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Suquet de bròtola (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
bròtola
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Suquet de rajada (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
rajada
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Timbal de carbassa
Ingredients:
all
ametlles torrades
carbassa
ceba
enciam
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
tomàquet cirerol
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Turbot amb salsa verda
Ingredients:
all
ceba
cloïsses
espàrrecs de llauna
farina
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pastanaga
sal
turbot
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Vedella guisada amb préssecs
Ingredients:
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
préssecs de vinya o préssecs grocs
sal
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Segons
Carn