Rap amb pebre vermell 

4 persones

Ingredients

  • 1 gra all
  • 1 fulla llorer
  • 3 cullerades oli d'oliva verge extra
  • 1 cullerada pebre vermell dolç
  • 1 kg
    (rodanxes) rap
  • sal
  • 1 cullerada vinagre
  • Elaboració de la vinagreta amb pebre vermell

    1 cullerada de vinagre

    sal

    Bateu-los en un bol (podeu fer-ho amb una forquilla, però va més bé fer-ho amb un batedor per escumar la llet).

    3 cullerades d'oli d'oliva verge 

    1 cullerada de pebre vermell

    Afegiu-ho al bol i bateu-ho tot.

    1 gra d'all, picat

    1 fulla de llorer

    Afegiu-la al bol i remeneu.

    Cocció del rap amb pebre vermell

     1kg de rap, a rodanxes

    sal

    Saleu-lo (poquet perquè el suc també té sal) i poseu-lo en una cassola .

    Aboqueu el contingut del bol a sobre del peix.

    Poseu-ho al foc, destapat: 5 min ( a mitja cocció gireu el peix).

    Comentaris

    • Mateu 09 de Desembre de 2016 19:39

      Molt bo. Jo hi poso ceba i all.