4 persones
• GALIANO, Cristina: "Cómo adelgazar sin dietas y no volver a engordar" (segona part, p.224), llibre digital
El comidista (consultat el 2019)
Temperatura de servei
Antelació convenient
Antelació opcional
Encara que disposeu de sofregit de ceba a la nevera o al congelador, més val que no el feu servir per estalviar-vos aquest pas, perquè com que ho courem tot a l'olla de pressió, no cal que el sofregit hagi estat gaire estona fent-se.
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (14 g)
4 grans d'all, pelats i picats o a làmines fines (16 g)
[Si voleu picar els alls amb la thermomix, poseu-los al got un cop pelats, sencers, i feu el següent:
|
|
2 cebes, pelades i picades (350 g)
[Si voleu picar la ceba amb la thermomix, poseu-la al got un cop pelada i tallada a trossos d'aproximadament la mateixa mida, i feu el següent:
|
700 g de col llombarda (1/2 unitat), rentada, havent eliminat el tronc i la part dura del centre de les fulles, així com les fulles exteriors més dures; a tires
[Si voleu, podeu picar la col llombarda amb la thermomix. Poseu-la al got tallada a trossos d'aproximadament la mateixa mida, en 2 tandes, i feu el següent:
|
|
50 g de vi ranci |
50 g de caldo vegetal o d'aigua
700 g de pomes golden (3-4 unitats), pelades, tretes les llavors i a vuitens
50 g de panses
sal pebre blanc
Opcional: farigola orenga 1 fulla de llorer canyella 1 branca d'api |
Comentaris
Boníssima! El resultat és espectacular, i això que amb el confinament he hagut de cambiar les pomes per unes peres molt dures.