Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
vi ranci
Arròs negre
Ingredients:
all
arròs
avellanes
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
safrà
sal
sípia
tinta de sípia
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Arròs
Peix i mol·lusc
Plats únics
Bacallà amb camagrocs
Ingredients:
all
ametlla crua laminada
bacallà dessalat
camagrocs (bolets)
farina
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Canelons de carn
Ingredients:
all
ametlla crua pelada
caldo vegetal
canelons
ceba
conyac
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pollastre
porc
sal
salsa de tomàquet
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Pasta
Carn
Plats únics
Col llombarda amb pomes, panses i pinyons
Ingredients:
all
api
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
col llombarda
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
panses
pebre blanc
pinyons
pomes Golden
sal
vi ranci
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Conill amb mostassa
Ingredients:
ceba
conill
farigola
julivert fresc
llet
llorer
maizena
mostassa
oli d'oliva verge extra
pastanaga
sal
vi ranci
xampinyons
Categories:
Segons
Aviram i conill
Costella de porc amb panses, pinyons i llenegues
Ingredients:
caldo vegetal
ceba
costella de porc
farigola
llenegues (bolets)
oli d'oliva verge extra
pastanaga
pebre blanc
romaní
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Carn
Fideuà/ Rossejat de fideus
Ingredients:
all
calamars
caldo de gambes (o fumet de gambes)
caldo de peix (o fumet)
caldo de peix (o fumet)
cloïsses
escamarlans
fideus fins
gambes
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
rap
safrà
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Primers
Pasta
Plats únics
Orada amb patates al forn
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
orada
patates
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Patates
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Pops amb ceba
Ingredients:
all
canyella en pols
ceba
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pops
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Romesco de peix
Ingredients:
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
peix blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Rotllets de pollastre amb salsa de poma
Ingredients:
all
ceba
farigola
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
pollastre
pomes
romaní
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Aviram i conill
Salmó amb pomes i salsa d'ametlles
Ingredients:
crema d'ametlles
oli d'oliva verge extra
pomes Golden
sal
salmó
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Vedella guisada amb préssecs
Ingredients:
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
préssecs de vinya o préssecs grocs
sal
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Segons
Carn