4 persones
• ESCOLA DE LA DONA (Taller impartit per Assumpta Miralpeix): “Taller de bolets” (p. 19), Diputació de Barcelona, Barcelona, 2014
Antelació aconsellable:
Antelació opcional:
2 grans d'all, picats 1 grapat de fulles de julivert, picades |
|
75 g de vi ranci |
|
sal pebre blanc |
Quan el contingut de la safata o de la cassola ja no estigui calent, tapeu-la amb la tapadora corresponent si en teniu una d'apta per al forn, o amb paper d'alumini en cas contrari) i poseu-la a la nevera. El plat quedarà més gustós si deixeu reposar el bacallà fins l'endemà. |
Escalfeu el forn a 180º, amb l'escalfor de dalt i de baix. |
50 g d'ametlles crues laminades |
Espolseu les ametlles per sobre del bacallà. Amb una cullera, aboqueu suc del bacallà per sobre de les ametlles. |
Comentaris
Molt bo i fàcil. Ja l'he fet diverses vegades