Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
farina
Albergínies farcides de xampinyons
Ingredients:
albergínia
ceba
farina
formatge emmental
llet
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
xampinyons
Categories:
Verdures i hortalisses
Primers
Bacallà amb camagrocs
Ingredients:
all
ametlla crua laminada
bacallà dessalat
camagrocs (bolets)
farina
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Bacallà argentí
Ingredients:
all
bacallà dessalat
ceba
farina
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
olives negres
panses
pinyons
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Canelons de Sant Esteve
Ingredients:
be
canelons
farina
formatge emmental
gallina
llet
nou moscada
oli d'oliva verge extra
pollastre
sal
vedella
Categories:
Pasta
Carn
Plats únics
Coca de bledes
Ingredients:
aigua amb gas (Vichy o sifó)
ametlles
bledes
farina
mel
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pomes
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Coques
Coca de forner
Ingredients:
anís (licor)
farina
llevat de forner fresc
oli d'oliva verge extra
pinyons
sal
sucre
Categories:
Postres
Coques
Coca de iogurt
Ingredients:
anís (licor)
farina
iogurt
llevat químic
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pomes Golden
sucre
Categories:
Postres
Coques
Coca de llardons
Ingredients:
anís (licor)
canyella en pols
farina
llardons
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pinyons
sal
sucre
Categories:
Postres
Coques
Coca de pa de pessic amb hortalisses al pesto
Ingredients:
albergínia
alfàbrega fresca
all
carbassó
farina
formatge d'ovella tendre
formatge parmesà
llevat químic
maizena
mel
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
pinyons
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats únics
Coques
Coca de trempó
Ingredients:
ceba
farina
llevat químic
oli d'oliva verge extra
pebrot verd
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Coques
Coliflor amb beixamel, poma i formatge blau
Ingredients:
coliflor
farina
farina de galeta
formatge blau
llet
nou moscada
pebre blanc
pomes Golden
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Coquetes de carbassa
Ingredients:
carbassa
ceba tendra
clara d’ou
farina
llevat químic
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
pipes de gira-sol
sal
vinagre de Mòdena
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Croquetes de pollastre
Ingredients:
all
ceba
farina
farina de galeta
llet
llorer
oli
ous (63-73 g)
pastanaga
pollastre
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Escudella i carn d'olla
Ingredients:
all
api
be
bicarbonat
botifarra blanca
botifarra negra
canyella en pols
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
cigrons secs
col
farina
galets
gallina
julivert fresc
llet
nap
oli d'oliva verge extra
os de vedella
ous (63-73 g)
pa
pastanaga
patates
pollastre
porros
sal
vedella
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Carn
Plats únics
Flam de fruites calent
Ingredients:
farina
llet
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
peres
plàtan
pomes
raïm
sucre
taronges
vainilla en pols
Categories:
Postres
Flam de pinya
Ingredients:
farina
kirsch
llimona
ous (63-73 g)
pinya de pot al natural
sucre
Categories:
Postres
Fricandó
Ingredients:
bolets secs
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
tomàquet madur
vedella
Categories:
Segons
Carn
Galetes de civada i plàtan
Ingredients:
canyella en pols
farina
flocs de civada
llevat químic
oli d'oliva verge extra
pasta concentrada de vainilla
plàtan
Categories:
Postres
Gambes arrebosades amb coco
Ingredients:
coco ratllat
farina
gambes
llimona
oli d'oliva verge extra
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pipes
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Lasanya d’albergínies
Ingredients:
albergínia
farina
formatge emmental
lasanya
llet
mató
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Lluç a la basca
Ingredients:
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
espàrrecs de llauna
farina
julivert fresc
lluç
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pèsols congelats
sal
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Lluç amb cava i suc de taronja
Ingredients:
cava
farina
lluç
oli d'oliva verge extra
sal
taronges
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Magdalenes
Ingredients:
canyella en pols
farina
llet
llevat químic
llimona
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pomes
sucre
Categories:
Postres
Masses i pans
Magdalenes de carbassa
Ingredients:
canyella en pols
carbassa
farina
llevat químic
nous
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
sucre moreno
Categories:
Postres
Mandonguilles amb sípia
Ingredients:
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
conyac
farina
julivert fresc
llet
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
pebre blanc
sal
sípia
tomàquet madur
Categories:
Segons
Carn
Peix i mol·lusc
Mona de Pasqua
Ingredients:
anís (licor)
farina
iogurt
llevat químic
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pomes Golden
sucre
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres
Coques
Musclos a la marinera
Ingredients:
all
farina
julivert fresc
musclos
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
Categories:
Segons
Per picar
Pa de pessic de xocolata al microones
Ingredients:
cacau en pols
farina
llevat químic
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sucre
Categories:
Postres
Pasta brisa
Ingredients:
farina
mantega
sal
Categories:
Masses i pans
Pasta brisa amb oli
Ingredients:
aigua amb gas (Vichy o sifó)
farina
oli d'oliva verge extra
sal
Categories:
Masses i pans
Pastís de cireres
Ingredients:
ametlla crua
cireres
farina
kirsch
llevat químic
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sucre
Categories:
Postres
Coques
Pastís de poma
Ingredients:
farina
llet
llevat químic
oli
ous (63-73 g)
pomes
sal
sucre moreno
Categories:
Postres
Plum-cake amb bolets
Ingredients:
bolets
escalunya
farina
formatge gruyère
julivert fresc
llavors de sèsam
llet descremada
llevat químic
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
pipes de carbassa
pipes de gira-sol
sal
Categories:
Primers
Plats únics
Coques
Plum-cake de pera, nous i rocafort
Ingredients:
farina
formatge gruyère
formatge rocafort
llet descremada
llevat químic
nous
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
peres
pipes de carbassa
Categories:
Primers
Plats únics
Coques
Rap amb beixamel de tomàquet
Ingredients:
ceba
farina
llet
oli d'oliva verge extra
rap
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Salsa beixamel
Ingredients:
farina
llet
nou moscada
sal
Categories:
Salses i acompanyaments
Salsa de pebrot vermell amb beixamel
Ingredients:
farina
llet
nou moscada
pebrot vermell
sal
Categories:
Salses i acompanyaments
Sarsuela
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
escamarlans
farina
galetes maria
gambes
julivert fresc
llorer
lluç
musclos
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
rap
safrà
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Seitons arrebossats
Ingredients:
all
farina
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
seitons
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Turbot amb salsa verda
Ingredients:
all
ceba
cloïsses
espàrrecs de llauna
farina
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pastanaga
sal
turbot
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Vedella guisada amb préssecs
Ingredients:
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
préssecs de vinya o préssecs grocs
sal
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Segons
Carn
Visitandines (financiers)
Ingredients:
ametlla crua
clara d’ou
farina
gerds
llevat químic
oli d'oliva verge extra
sucre
Categories:
Postres
Masses i pans