16 - 20 unitats
Què són, les visitandines?
D'on és pròpia, aquesta recepta?
Origen de les visitandines i dels financiers
Mètode preferible: tradicional o thermomix?
Podem agilitzar la recepta?
Recepta d'aprofitament:
Podeu estalviar-vos aquest procés si compreu directament ametlla crua en pols (en comptes d'ametlla crua sencera).
5 clares d'ou (uns 175 g) 120 g de sucre 50 g de farina 8 g de llevat químic 75 g d'oli d'oliva verge extra |
Escalfeu el forn a 180º. |
Ompliu amb la massa motlles de magdalena o de financier, que siguin de silicona, com a màxim fins a les 3/4 parts de la seva altura, i distribuïu-los a sobre d'una placa o safata de forn (pot ser la reixa del forn). |
|
tants gerds (en castellà, "frambuesas"; en anglès, "raspberries") o nabius (en castellà, "arándanos"; en anglès, "blueberries") com motlles heu omplert (necessitarem uns 125 g de gerds o de nabius entre els que fem servir ara i els que farem servir després) |
tants gerds nabius com motlles heu omplert (o la meitat, si els gerds són molt grans) |
|
Comentaris
Molt bones!
Perdona, els gerds els trobo a la fruiteria? Gràcies
Sí, sí, en algunes fruiteries. A Casa Ametller sé que en tenen; i suposo que en alguns súpers també. Espero que els trobis.
Han sortit espectaculars. Moltes gracies per la recepta. Molt bona. Jo la he fet sense gluten, substituint la farina per schar per pastissos i afegint un parell de cullerades daigua a la massa per a ajudarles a pujar una mica. Els gerds congelats surten molt be tambe. Merci!
Fantàstica recepta x aprofitar les clares d.ou d la crema d sant josep q teniem congelades. Un cop tastades h vist q hi aniria d meravella uns quants gers o nabius a dins la massa. Ho tastarem.