8-9 persones
• GALIANO, Cristina: "Mis mejores recetas con Thermomix 31" (p. 284), Espasa, Barcelona, 2012
• Publicat a la revista “Integral”
Antelació optativa
70 g d'aigua amb gas (Vichy o sifó) 40 g d'oli d'oliva verge extra 5 g de sal (1/2 culleradeta)
190 g ( o 200 g) de farina |
Feu una bola de pasta brisa: procés 1 de la recepta pasta brisa (per a aquesta recepta la fareu servir tota).
Emboliqueu la bola que heu fet amb film transparent i deixeu-la reposar a la nevera: com a mínim 10 min, però millor si és 1 h. La podeu deixar a la nevera fins a 2 o 3 dies. Si no la penseu fer servir fins més endavant, guardeu-la al congelador (abans de procedir a estirar-la, haureu de deixar que es descongeli a la nevera). |
250 g de fulles verdes de bledes (les fulles d'1 manat de bledes) |
Retireu els tronxos de les bledes i quedeu-vos només amb les fulles; si les fulles tenen el nervi central gruixut, retalleu-lo, i quedeu-vos només amb les dues parts de fulla que obteniu (reserveu els tronxos i els nervis per fer una altra recepta, com ara tronxos al forn amb all i julivert). |
100 g d’ametlles o d'avellanes (torrades i pelades, o crues i amb pell) |
|
2 ous, batuts
50 g de panses |
|
1 cullerada de mel (uns 25 g) |
Escalfeu el forn a 180º. |
Comentaris