de 6 a 8 persones
• Publicat a la revista “Integral”, n. 92
Temperatura de servei
Antelació necessària
1 kg d’albergínies (3 o 4 unitats) |
Escaliveu les albergínies al forn: uns 30 min. |
500 g de mató
2 ous sal |
aigua |
|
sal |
|
20 plaques de lasanya (les anireu fent servir de 10 en 10) |
|
125 g de farina (8 cullerades) 1,250 l de llet (5 gots) sal |
Feu una beixamel. |
unes gotes d’oli d'oliva verge |
|
Comentaris
Mmm! M´agraden tots els ingredients... Nomé s m´he de treure la mandra de sobre, convidar els meus "nens" i llençar-me a encendre el forn!
Doncs som-hi!
Aquesta lassanya té una pinta excel·lent! Nosaltres crec que l'adaptarem en format de canelons, per un concurs de canelons categoria no tradicional que fem amb els amics. Algun consell per l'adaptació? I tinc la sensació que el gust serà molt fi, potser massa per un concurs de canelons,.. tu li afegiries algun ingredient extra? Moltes gràcies!!!!!!
Hola, Laia! Jo, aquesta lasanya, la trobo molt bona. Per a mi, no cal afegir-hi res. Ja em diràs com t'ha quedat en el format "canelons" i s'hi hi has introduït variants. Sort en el concurs! Si fas una foto dels teus canelons, miraré si l'informàtic d'aquesta pàgina pot fer que es puguin incloure fotos ens els comentaris.