Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
llet
Albergínies farcides de carn
Ingredients:
albergínia
alfàbrega
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
farigola
farina de galeta
julivert fresc
llet
marduix
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
pebrot verd
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Verdures i hortalisses
Segons
Carn
Plats únics
Albergínies farcides de xampinyons
Ingredients:
albergínia
ceba
farina
formatge emmental
llet
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
xampinyons
Categories:
Verdures i hortalisses
Primers
Braç de gitano de patata
Ingredients:
albercocs
all
ametlles torrades
ceba
llet
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
olives negres
patates
pebre blanc
pebrot vermell
sal
sucre
tomàquet madur
xampinyons
Categories:
Primers
Patates
Verdures i hortalisses
Plats freds
Brandada de bacallà
Ingredients:
all
bacallà dessalat
llet
oli d'oliva verge extra
patates
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Per picar
Brioix (opció 1)
Ingredients:
aigua de flor de taronger
farina blanca de força
llet
llevat de forner sec en pols
llimona
mantega
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
rom
sal
sucre
Categories:
Postres
Brioix (opció 2)
Ingredients:
farina blanca de força
farina panificable
llet
llevat de forner fresc
llimona
mantega
ous (63-73 g)
sal
sucre
Categories:
Postres
Bròquil gratinat amb lactonesa
Ingredients:
bròquil
llet
oli d'oliva verge extra
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Canelons de Sant Esteve
Ingredients:
be
canelons
farina
formatge emmental
gallina
llet
nou moscada
oli d'oliva verge extra
pollastre
sal
vedella
Categories:
Pasta
Carn
Plats únics
Cassola de pollastre i conill al cava amb escamarlans i bolets secs
Ingredients:
ametlles torrades
bolets secs
cava
ceba
conill
escamarlans
llet
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pollastre
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Clafoutis de pèsols
Ingredients:
all
ametlla crua
farina integral
llet
orenga
ous (63-73 g)
pebre blanc
pèsols congelats
sal
Categories:
Verdures i hortalisses
Ous
Plats únics
Coca de figues i rocafort
Ingredients:
figues
formatge rocafort
julivert fresc
llet
ous (63-73 g)
pasta brisa (amb mantega o amb oli)
Categories:
Primers
Coques
Plats únics
Coliflor amb beixamel, poma i formatge blau
Ingredients:
coliflor
farina
farina de galeta
formatge blau
llet
nou moscada
pebre blanc
pomes Golden
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Conill amb mostassa
Ingredients:
ceba
conill
farigola
julivert fresc
llet
llorer
maizena
mostassa
oli d'oliva verge extra
pastanaga
sal
vi ranci
xampinyons
Categories:
Segons
Aviram i conill
Coquetes de tofu, anacards i pistatxos
Ingredients:
anacards
comí mòlt
festucs
flocs de civada
llet
llimona
mesclum
nabius
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
puré de castanyes
sal
salsa de pebrot vermell
salsa de tomàquet
tofu
tofu
tomàquet cirerol
Categories:
Primers
Plats únics
Coques
Crema catalana (crema de Sant Josep)
Ingredients:
canonet de canyella
llet
maizena
pell de llimona
rovell d’ou
sucre
Categories:
Postres
Crema d'all
Ingredients:
all
llet
pebre blanc
sal
Categories:
Salses i acompanyaments
Crema de moniato
Ingredients:
all
caldo vegetal
ceba
formatge parmesà
llet
moniato
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Crema de porros (vichyssoise)
Ingredients:
llet
patates
pebre blanc
porros
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Plats freds
Crema de remolatxa
Ingredients:
formatge fresc
llet
pebre blanc
remolatxa
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Plats freds
Crema de tronxos de coliflor
Ingredients:
ametlles
caldo vegetal
coliflor
llet
pebre blanc
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Sopes i cremes
Per picar
Crema pastissera
Ingredients:
canonet de canyella
llet
maizena
pell de llimona
rovell d’ou
sucre
Categories:
Postres
Salses i acompanyaments
Croquetes de patata
Ingredients:
farina de galeta
llet
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Patates
Croquetes de pollastre
Ingredients:
all
ceba
farina
farina de galeta
llet
llorer
oli
ous (63-73 g)
pastanaga
pollastre
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Daus de bonítol amb arrebossat cruixent i salsa
Ingredients:
agar-agar
all
bonítol
ceba
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
julivert fresc
llet
llimona
maizena
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
vi ranci sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Daus de melva amb arrebosat cruixent i salsa
Ingredients:
agar-agar
all
ceba
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
julivert fresc
llet
llimona
maizena
melva
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
vi ranci sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Escudella i carn d'olla
Ingredients:
all
api
be
bicarbonat
botifarra blanca
botifarra negra
canyella en pols
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
cigrons secs
col
farina
galets
gallina
julivert fresc
llet
nap
oli d'oliva verge extra
os de vedella
ous (63-73 g)
pa
pastanaga
patates
pollastre
porros
sal
vedella
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Carn
Plats únics
Farcellets d'estiu amb salsa d'anacards
Ingredients:
alvocat
anacards
ceba tendra
enciam
formatge fresc
llet
llimona
oli d'oliva verge extra
paper d'arròs
pastanaga
pebre blanc
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Farciment o recobriment del pa de pessic d'un pastísd'aniversari o d'una mona de Pasqua: crema pastissera amb préssec
Ingredients:
canonet de canyella
kirsch
llet
ous (63-73 g)
préssecs de vinya o préssecs grocs
Categories:
Postres
Flam
Ingredients:
canonet de canyella
llet
llimona
ous (63-73 g)
sucre
Categories:
Postres
Flam d'arròs amb llet perfumat amb taronja
Ingredients:
arròs
llet
ous (63-73 g)
sucre
taronges
Categories:
Postres
Arròs
Flam de fruites calent
Ingredients:
farina
llet
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
peres
plàtan
pomes
raïm
sucre
taronges
vainilla en pols
Categories:
Postres
Flam de poma
Ingredients:
canyella en pols
llet
ous (63-73 g)
pomes Golden
Categories:
Postres
Plats freds
Gelat d'ametlla
Ingredients:
ametlles torrades
canyella en pols
llet
llimona
sucre
Categories:
Postres
Gratinat de carbassa amb pasta
Ingredients:
all
carbassa
llet
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pasta
sal
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Lactonesa
Ingredients:
llet
oli d'oliva verge extra
sal
Categories:
Salses i acompanyaments
Lasanya d’albergínies
Ingredients:
albergínia
farina
formatge emmental
lasanya
llet
mató
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
Categories:
Primers
Pasta
Verdures i hortalisses
Magdalenes
Ingredients:
canyella en pols
farina
llet
llevat químic
llimona
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
pomes
sucre
Categories:
Postres
Masses i pans
Mandonguilles amb sípia
Ingredients:
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
conyac
farina
julivert fresc
llet
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
pebre blanc
sal
sípia
tomàquet madur
Categories:
Segons
Carn
Peix i mol·lusc
Pa de plàtan
Ingredients:
canyella en pols
crema d'avellanes per untar
llet
nous
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
panses
plàtan
pomes Golden
Categories:
Postres
Masses i pans
Pa de plàtan amb cacau
Ingredients:
cacau en pols
canyella en pols
flocs de civada
llet
llevat químic
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
plàtan
sal
Categories:
Postres
Masses i pans
Pasta amb bolets
Ingredients:
bolets
ceba
curri
formatge emmental
julivert fresc
llet
oli d'oliva verge extra
pasta
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Pasta
Pasta amb salsa de pera i gorgonzola
Ingredients:
formatge gorgonzola
llet
orenga
pasta
peres
Categories:
Primers
Pasta
Pastís de poma
Ingredients:
farina
llet
llevat químic
oli
ous (63-73 g)
pomes
sal
sucre moreno
Categories:
Postres
Pilota al forn amb dàtils, orellanes i pinyons
Ingredients:
canonet de canyella
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
dàtils
farigola
llet
oli d'oliva verge extra
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
pa
pebre blanc
pinyons
porros
sal
tomàquet madur
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Postres de préssec perfumat amb amaretto
Ingredients:
amaretto (licor)
ametlla crua laminada
ametlla crua pelada
llet
maizena
ous (63-73 g)
préssecs de vinya o préssecs grocs
sucre
sucre de vainilla
Categories:
Postres
Púding d'albergínies i cebes amb mel
Ingredients:
albergínia
canyella en pols
ceba
farina de galeta
llet
llimona
mel
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Puré de castanyes
Ingredients:
castanyes
llet
sal
Categories:
Salses i acompanyaments
Puré de patates
Ingredients:
llet
nou moscada
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Patates
Salses i acompanyaments
Rap amb beixamel de tomàquet
Ingredients:
ceba
farina
llet
oli d'oliva verge extra
rap
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Salmó amb salsa tàrtara
Ingredients:
ceba tendra
cogombrets en vinagre
llet
mostassa
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
salmó
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Salsa beixamel
Ingredients:
farina
llet
nou moscada
sal
Categories:
Salses i acompanyaments
Salsa de pebrot vermell amb beixamel
Ingredients:
farina
llet
nou moscada
pebrot vermell
sal
Categories:
Salses i acompanyaments
Salsa rosa
Ingredients:
conyac
llet
oli d'oliva verge extra
quètxup
sal
salsa Perrins
taronges
Categories:
Salses i acompanyaments
Terrina de carn
Ingredients:
all
canyella en pols
cardamom
carn picada de porc
carn picada de vedella
farigola
julivert fresc
llet
nou moscada
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
panses
pinyons
sal
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Per picar
Plats freds
Torró de crema cremada (opció 1)
Ingredients:
ametlla crua pelada
canyella en pols
glucosa líquida
llet
llimona
maizena
ous (63-73 g)
rovell d’ou
sal
sucre
Categories:
Postres
Tortell de Reis (tortell de massapà). Opció 1
Ingredients:
aigua de flor de taronger
ametlla crua
farina blanca de força
fruita confitada
llet
llevat de forner fresc
llimona
mantega
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
rom
sal
sucre
sucre perlat
Categories:
Postres
Xirivies amb lactonesa de xampinyons
Ingredients:
llet
oli d'oliva verge extra
sal
xampinyons
xirivia
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Xocolata desfeta
Ingredients:
llet
maizena
sal
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres