4 persones
(8 coquetes d'uns 10- 11 cm de diàmetre)
Juan Llorca_Canal Cocina (consultat el 2017)
Mètode preferible, tradicional (batedora elèctrica) o thermomix?
Antelació possible
l'elaboració de salsa de tomàquet, o salsa de pebrot vermell amb beixamel, salsa de pebrot vermell amb fruita seca, salsa de pebrot vermell amb iogurt o puré de castanyes i, si voleu, la cocció de llenties caviar per a l'acompanyament (procés 9 si feu servir batedora elèctrica; procés 10 si feu servir thermomix).
Primer plat, segon plat o plat únic?
Aquest procés s'ha de fer amb antelació; va bé fer-lo la vigília.
Us podeu estalviar aquest procés si compreu directament 100 g de farina de civada.
200 g de tofu, a daus |
|
125 g llet (de vaca, d'ametlla o de civada) 2 ous 1 pessic de sal comí mòlt nou moscada, ratllada (en pols) |
|
26 g d'oli d'oliva verge extra (2 cullerades) |
|
200 g de tofu, a daus 125 g llet (de vaca, d'ametlla o de civada) 2 ous 1 pessic de sal comí nou moscada |
|
100 g de farina de civada |
|
26 g d'oli d'oliva verge extra (2 cullerades) |
tomàquets cirerol
o salsa de pebrot vermell amb beixamel o salsa de pebrot vermell amb fruita seca o salsa de pebrot vermell amb iogurt
Opcional: llenties caviar cuites |
Comentaris