- Si la cassola on hi ha la salsa de bolets és apta per a forn i és prou ampla,
aboqueu-hi la pasta amb el líquid de cocció; si us n'ha quedat molt (que no hauria de passar si heu treballat amb les quantitats indicades), de moment poseu-n'hi només una part però reserveu el que queda. Remeneu. Si cal, afegiu líquid a la barreja -líquid de cocció de la pasta, si us n'ha sobrat; o caldo, llet o aigua bullent, si no us n'ha sobrat-, fins a obtenir la textura de salsa desitjada. Esteneu bé la barreja a la cassola.
- Si la cassola on hi ha la salsa de bolets no és apta per a forn,
aboqueu la pasta amb el líquid de cocció i la salsa de bolets en una safata de forn; si us ha quedat molt líquid de cocció (que no hauria de passar si heu treballat amb les quantitats indicades), poseu-n'hi només una part però reserveu el que queda. Remeneu. Si cal, afegiu líquid a la barreja -líquid de cocció de la pasta, si us n'ha sobrat; o caldo, llet o aigua bullent, si no us n'ha sobrat-, fins a obtenir la textura de salsa desitjada. Esteneu bé la barreja a la safata.
Comentaris