uns 450 g de brandada de bacallà (4 persones)
• FUNDACIÓ ALÍCIA: "Cocina de aceites de variedades tradicionales Territorio Sénia” (p.80), Onada Edicions, Benicarló 2012
• GÓMEZ, Dolors: "La paella pel mànec" (p. 272), Viena- Milfulls, Barcelona, 2004
• INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA: "Corpus de la Cuina Catalana" (p. 100), Columna Edicions, Barcelona, 2006
• LÉKUÉ; FUNDACIÓ ALÍCIA: "De la cuina a la taula en 10 minuts" (p. 50), Editorial Amat, Barcelona, 2012
• LLADONOSA, Josep: "El Gran Llibre de la Cuina Catalana" (p. 649), Empúries, Barcelona, 1997
• MIRALPEIX, Assumpta: "Cocina eco" (p. 189), Grijalbo, Barcelona, 2018
• ORTEGA, Simone: "1080 recetas de cocina" (n. 524), Alianza Editorial, Madrid, 1985
• PARELLADA, Ada: "La cuina sostenible” (p. 75), Columna, Barcelona, 2018
• ROCA, Joan: “La cuina de la meva mare” (p. 32), Edicions 62, Barcelona, 2014
• THERMOMIX: "Imprescindible Thermomix TM 31" (p. 196), Thermomix, 2006
Aperitiu, primer plat, segon plat o postres?
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Ens podem saltar alguna part de la recepta?
Temperatura de servei:
Antelació optativa:
400 g de bacallà dessalat
|
1 gra d'all (4 g), pelat, a làmines
10 g d'oli d'oliva verge extra (1 cullerada no plena)
10 g d'aigua (1 cullerada no plena) |
|
1 patata petita (100 g), pelada, tallada en 4 trossos 50 g de llet |
|
40 g d'oli d'oliva verge extra |
|
Aquesta part de la recepta és opcional.
La brandada queda bona sense els 30 g d'oli que afegim en aquest procés, però creiem que queda més fina amb aquest oli addicional.
Comentaris
Sencillament exquisita