Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
patates
Amanida de mongetes seques
Ingredients:
all
enciam
julivert fresc
mongetes seques
oli d'oliva verge extra
pastanaga
patates
sal
Categories:
Primers
Llegums
Plats freds
Amanida niçoise
Ingredients:
ceba tendra
llimona
mongeta tendra
mostassa
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
patates
pebrot vermell
sal
tomàquet d'amanir
tonyina en oli d'oliva verge extra
Categories:
Plats freds
Primers
Patates
Verdures i hortalisses
Plats únics
Base de patates amb hortalisses i sardines
Ingredients:
aigua amb gas (Vichy o sifó)
albergínia
alfàbrega fresca
all
carbassó
farigola
oli d'oliva verge extra
olives negres
patates
pebre blanc
pinyons
sal
sardines
tàperes
tomàquet cirerol
Categories:
Patates
Verdures i hortalisses
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Braç de gitano de patata
Ingredients:
albercocs
all
ametlles torrades
ceba
llet
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
olives negres
patates
pebre blanc
pebrot vermell
sal
sucre
tomàquet madur
xampinyons
Categories:
Primers
Patates
Verdures i hortalisses
Plats freds
Brandada de bacallà
Ingredients:
all
bacallà dessalat
llet
oli d'oliva verge extra
patates
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Per picar
Caldo vegetal
Ingredients:
all
api
ceba
col
nap
pastanaga
patates
porros
sal
xirivia
Categories:
Sopes i cremes
Cassola de rap i calamars
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
conyac
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
patates
pebrot verd
porros
rap
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Crema de carbassó
Ingredients:
carbassó
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Crema de moniato
Ingredients:
all
caldo vegetal
ceba
formatge parmesà
llet
moniato
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Crema de porros (vichyssoise)
Ingredients:
llet
patates
pebre blanc
porros
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Plats freds
Croquetes de patata
Ingredients:
farina de galeta
llet
nou moscada
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Patates
Escalivada
Ingredients:
albergínia
ceba
llimona
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
pebrot vermell
sal
Categories:
Primers
Salses i acompanyaments
Plats freds
Verdures i hortalisses
Escudella i carn d'olla
Ingredients:
all
api
be
bicarbonat
botifarra blanca
botifarra negra
canyella en pols
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
cigrons secs
col
farina
galets
gallina
julivert fresc
llet
nap
oli d'oliva verge extra
os de vedella
ous (63-73 g)
pa
pastanaga
patates
pollastre
porros
sal
vedella
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Carn
Plats únics
Guisat de carxofes amb safrà
Ingredients:
all
carxofes
ceba
oli d'oliva verge extra
pastanaga
patates
pebre blanc
pèsols congelats
safrà
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Orada amb patates al forn
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
orada
patates
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Patates
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Panellets
Ingredients:
ametlla crua en pols
ametlla crua granulada
cacau en pols
cafè soluble
coco ratllat
llimona
ous (63-73 g)
patates
pinyons
sucre
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres
Patates al forn gratinades
Ingredients:
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
romaní
sal
Categories:
Primers
Patates
Salses i acompanyaments
Pit de gall dindi amb pesto de mostassa
Ingredients:
alfàbrega fresca
all
carbassó
formatge parmesà
gall dindi
mostassa
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
pinyons
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Puré de patates
Ingredients:
llet
nou moscada
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Patates
Salses i acompanyaments
Rotllets de pollastre amb salsa de poma
Ingredients:
all
ceba
farigola
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
pollastre
pomes
romaní
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Aviram i conill
Sardines amb patates i mongetes tendres
Ingredients:
alfàbrega
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
llorer
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
patates
sal
sardines
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Suquet de bròtola (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
bròtola
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Suquet de rajada (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
rajada
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Truita amb patates i ceba
Ingredients:
ceba
ous (63-73 g)
patates
Categories:
Segons
Ous
Plats únics
Verat amb patates i salsa d'avellanes i parmesà
Ingredients:
all
avellanes torrades
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
patates
sal
verat (caballa)
Categories:
Patates
Segons
Peix i mol·lusc