4 persones
• CARBÓ, Mireia: "La cuina et dóna joc" (p. 69), Milfulls-Viena Editorial, Barcelona, 2005
Escalfeu el forn a 180º. |
Mentre el gall dindi és al forn, podeu anar fent el procés següent ("Elaboració del pesto de mostassa").
2 carbassons (500 g), sense pelar, a rodanxes gruixudes (2-3 mm de gruix)
o bé 2 albergínies (500 g), sense pelar, a rodanxes o làmines de 2-3 mm de gruix
o bé 2 patates, pelades, a rodanxes finetes |
|
1 pit de gall dindi d’uns 400 g pebre blanc |
|
un rajolí d'oli d'oliva verge extra |
|
10 g d'alfàbrega fresca (unes 20 fulles) 2 culleradetes de mostassa (uns 16 g) 40 g de parmesà, ratllat o a trossos 30 g de pinyons 1 gra d’all (uns 4 g) sal
|
|
4 o 5 cullerades d'oli d'oliva verge (40-50 g) |
Comentaris
Perfecte! Tant pels qui fan dieta com pels qui no. A la cuinera Eulàlia li va sortir de meravella. Espero que a mi em surti igual de bé. Una pregunta: amb albergínia també es pot fer?
Amb albergínia no ho hem provat, però suposo que també deu quedar bé. Ho provarem i si queda bé, ho afegirem com a possibilitat a la recepta. Helena, t'ha de quedar bé! Ja veus que la recepta no té cap mena de complicació.