4 persones
Mètode preferible per a la cocció (procés 1), tradicional (olla de pressió súper-ràpida), microones o thermomix?
Com és preferible fer la crema (procés 2), triturant amb thermomix o amb batedora elèctrica?
Resumint, quin és el mètode preferible per fer aquesta recepta?
Temperatura de servei
Antelació necessària
900 g de carbassó (3-4 unitats), rentat,escapçades les puntes, a rodanxes de la mateixa mida Si és carbassó amb la pell de color verd clar, no el peleu; si té la pell de color verd fosc, podeu no pelar-lo o mig pelar-lo.
225 g patata (1- 2 unitats), pelada, rentada i esqueixada en trossos mitjans (Què vol dir esqueixar les patates? Vol dir que per fer-les a trossos no tallem els trossos amb el ganivet, si no que comencem fent un tall a la patata amb el ganivet i esqueixem el tros. Així la patata deixarà anar el midó i lligarà el carbassó)
40 g d'aigua
sal pebre blanc |
|
900 g de carbassó (3-4 unitats), rentat,escapçades les puntes, a rodanxes de la mateixa mida Si és carbassó amb la pell de color verd clar, no el peleu; si té la pell de color verd fosc, podeu no pelar-lo o mig pelar-lo.
225 g patata (1- 2 unitats), pelada, rentada i esqueixada en trossos mitjans (Què vol dir esqueixar les patates? Vol dir que per fer-les a trossos no tallem els trossos amb el ganivet, si no que comencem fent un tall a la patata amb el ganivet i esqueixem el tros. Així la patata deixarà anar el midó i lligarà el carbassó)
40 g d'aigua (4 cullerades no plenes)
sal pebre blanc |
|
900 g de carbassó (3-4 unitats), rentat,escapçades les puntes, a rodanxes de la mateixa mida
Si és carbassó amb la pell de color verd clar, no el peleu; si té la pell de color verd fosc, podeu no pelar-lo o mig pelar-lo. |
|
225 g patata (1- 2 unitats), pelada, rentada i esqueixada en trossos petits (Què vol dir esqueixar les patates? Vol dir que per fer-les a trossos no tallem els trossos amb el ganivet, si no que comencem fent un tall a la patata amb el ganivet i esqueixem el tros. Així la patata deixarà anar el midó i lligarà el carbassó)
200 g d'aigua
sal pebre blanc |
|
Comentaris
Boníssima :)