4 persones
Obtindreu uns 200 g de sofregit de ceba.
Podeu estalviar-vos aquest procés si disposeu d'aquesta quantitat de sofregit de ceba a la nevera o al congelador.
2 pomes (uns 400 g), pelades, tret el cor i tallades a setzens
1 cullerada de vi ranci (15 g) [Després en farem servir 250 g més.] |
|
4 patates (uns 600 g) de mida semblant (perquè triguin el mateix a coure's al microones)
1 cullerada d'aigua (15 g)
1 cullerada d'oli d'oilva verge extra sal pebre blanc
1 rajolí d'oli d'oliva verge extra
romaní 25- 30 g de formatge parmesà, ratllat |
Si voleu, podeu fer unes rodanxes de patata gratinades al forn per acompanyar els rotllets de pollastre. |
2 pits de pollastre treta la pell i desossats (450 g), filetejats (3 filets de cada pit)
|
|
40 g de formatge parmesà |
|
sal pebre blanc romaní |
Opcional: Podeu acompanyar-ho amb unes rodanxes de patates al forn gratinades. |
Comentaris