Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
romaní
Amanida de bròquil, pebrot vermell i poma
Ingredients:
bròquil
mostassa
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebrot vermell
pinyons
pomes
romaní
sal
vinagre de poma
xarop d'atzavara
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats freds
Bonítol amb tomàquet
Ingredients:
all
bonítol
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Costella de porc amb panses, pinyons i llenegues
Ingredients:
caldo vegetal
ceba
costella de porc
farigola
llenegues (bolets)
oli d'oliva verge extra
pastanaga
pebre blanc
romaní
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Carn
Espatlla de xai al forn
Ingredients:
all
be
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
romaní
Categories:
Segons
Carn
Faves estofades amb suc de raïm
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
farigola
faves
llorer
menta fresca
oli d'oliva verge extra
raïm blanc
romaní
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Galetes salades amb sèsam, pipes i romaní
Ingredients:
ceba deshidratada
farina fluixa
formatge parmesà
llavors de sèsam
oli d'oliva verge extra
pipes de gira-sol
romaní
sal
sal grossa
Categories:
Per picar
Hamburgueses de llenties, ametlles i quinoa
Ingredients:
all
ametlla crua pelada
ceba
julivert fresc
llenties caviar (o beluga)
llorer
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pastanaga
pebre blanc
pebrot verd
pebrot vermell
quinoa
romaní
sal
Categories:
Primers
Llegums
Plats únics
Llaminera de porc amb melmelada de pebrot
Ingredients:
avellanes torrades
bròquil
caldo de pollastre
melmelada de pebrot
oli d'oliva verge extra
orenga
porc
romaní
sal
Categories:
Segons
Carn
Llenties guisades amb salmó
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
farigola
julivert fresc
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
safrà
sal
salmó
tomàquet madur
Categories:
Llegums
Sopes i cremes
Peix i mol·lusc
Plats únics
Patates al forn gratinades
Ingredients:
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
romaní
sal
Categories:
Primers
Patates
Salses i acompanyaments
Pollastre amb panses, prunes i pinyons al microones
Ingredients:
canonet de canyella
ceba
oli d'oliva verge extra
panses
pebre blanc
pinyons
pollastre
prunes seques (o prunes dessecades)
romaní
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Púding de peix al microones
Ingredients:
ceba
farigola
llet sencera
llorer
lluç
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Per picar
Rotllets de pollastre amb salsa de poma
Ingredients:
all
ceba
farigola
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
pollastre
pomes
romaní
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Aviram i conill
Sardines escabetxades
Ingredients:
all
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
pebre blanc
romaní
sal
sardines
vinagre de vi
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Sofregit
Ingredients:
all
ceba
farigola
oli d'oliva verge extra
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Salses i acompanyaments
Verdures i hortalisses
Tonyina amb sèsam i salsa de mango i taronja
Ingredients:
all
mango
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebre vermell dolç
romaní
sal
salsa de soja
sèsam blanc cru
taronges
tonyina
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc