4 persones
• LÉKUÉ; FUNDACIÓ ALÍCIA: "Microtrucs" (p. 42), RBA Libros, Barcelona, 2014
Temperatura de servei
Primer plat o segon plat?
Processos estalviables
Antelació opcional
Amb les quantitats dels ingredients que indiquem (200 g de ceba i 100 g de tomàquet madur), obtindreu:
Però penseu que aquest pes pot variar força segons les cebes i els tomàquets que feu servir.
El més pràctic és fer sofregit en més quantitat amb antelació, repartir-lo en tàpers i conservar-lo al congelador per poder-lo fer servir quan ens interessi.
Podeu estalviar-vos aquest procés si disposeu de 200 g de sobres de peix cuit.
250 g de lluç o de qualsevol altre peix, en supremes, o a rodanxes, o bé amb els lloms separats (potser queda més bo amb peix blanc)
20 g d'aigua (2 cullerades no plenes) |
|
Obtindreu uns 400 g de massa,
Podeu servir-lo, calent, de segon plat, cobert amb
acompanyat d'uns xampinyons, d'unes verdures cuites al vapor o a la planxa, s'unes patates al forn gratinades, d'una amanida, d'un tomàquets cirerol… |
|
Podeu servir-lo, fred, de segon plat, cobert amb
acompanyat d'una amanida, d'uns tomàquets amanits… |
|
Comentaris