Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
farigola
Albergínies amb salsa de iogurt i magrana
Ingredients:
albergínia
all
farigola
iogurt
llet semidescremada
magrana
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
sèsam torrat
vinagre blanc
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Albergínies farcides de carn
Ingredients:
albergínia
alfàbrega
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
farigola
farina de galeta
julivert fresc
llet
marduix
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
pebrot verd
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Verdures i hortalisses
Segons
Carn
Plats únics
Base de patates amb hortalisses i sardines
Ingredients:
aigua amb gas (Vichy o sifó)
albergínia
alfàbrega fresca
all
carbassó
farigola
oli d'oliva verge extra
olives negres
patates
pebre blanc
pinyons
sal
sardines
tàperes
tomàquet cirerol
Categories:
Patates
Verdures i hortalisses
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Bonítol amb tomàquet
Ingredients:
all
bonítol
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Col llombarda amb pomes, panses i pinyons
Ingredients:
all
api
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
col llombarda
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
panses
pebre blanc
pinyons
pomes Golden
sal
vi ranci
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Conill amb mostassa
Ingredients:
ceba
conill
farigola
julivert fresc
llet
llorer
maizena
mostassa
oli d'oliva verge extra
pastanaga
sal
vi ranci
xampinyons
Categories:
Segons
Aviram i conill
Conill rostit
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
conill
conyac
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Costella de porc amb panses, pinyons i llenegues
Ingredients:
caldo vegetal
ceba
costella de porc
farigola
llenegues (bolets)
oli d'oliva verge extra
pastanaga
pebre blanc
romaní
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Carn
Faves estofades amb suc de raïm
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
farigola
faves
llorer
menta fresca
oli d'oliva verge extra
raïm blanc
romaní
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Fricandó
Ingredients:
bolets secs
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
tomàquet madur
vedella
Categories:
Segons
Carn
Gratinat vegetal d'estiu
Ingredients:
alfàbrega fresca
all
carbassó
ceba
farigola
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Llenties guisades amb salmó
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
farigola
julivert fresc
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
safrà
sal
salmó
tomàquet madur
Categories:
Llegums
Sopes i cremes
Peix i mol·lusc
Plats únics
Llobarro a la provençal
Ingredients:
farigola
llobarro
oli d'oliva verge extra
olives negres
pebre blanc
sal
tàperes
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Llom de porc amb albercocs
Ingredients:
albercocs
all
estragó
farigola
llorer
porc
vi blanc sec
Categories:
Segons
Carn
Olivada d’olives negres
Ingredients:
all
anxoves
farigola
llimona
oli d'oliva verge extra
olives negres
tàperes
Categories:
Salses i acompanyaments
Ossobuco amb prunes
Ingredients:
api
ceba
farigola
julivert fresc
llorer
oli
ossobuco
pebre blanc
prunes seques (o prunes dessecades)
sal
vi blanc sec
Categories:
Segons
Carn
Pilota al forn amb dàtils, orellanes i pinyons
Ingredients:
canonet de canyella
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
dàtils
farigola
llet
oli d'oliva verge extra
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
pa
pebre blanc
pinyons
porros
sal
tomàquet madur
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Pizza falsa de carbassó amb base de carbassa
Ingredients:
carbassa
carbassó
farigola
formatge emmental
mató
nou moscada
nous
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
sal
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats únics
Pollastre amb samfaina
Ingredients:
albergínia
all
ceba
farigola
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebrot verd
pebrot vermell
pollastre
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Pollastre rostit
Ingredients:
all
canonet de canyella
ceba
conyac
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pollastre
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Aviram i conill
Púding de peix al microones
Ingredients:
ceba
farigola
llet sencera
llorer
lluç
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pebre blanc
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Per picar
Rap allagostat (o llagosta de pobre)
Ingredients:
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
rap
sal
vinagre de Mòdena
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Rotllets de pollastre amb salsa de poma
Ingredients:
all
ceba
farigola
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
patates
pebre blanc
pollastre
pomes
romaní
sal
vi ranci
Categories:
Segons
Aviram i conill
Sardines escabetxades
Ingredients:
all
ceba
farigola
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
pebre blanc
romaní
sal
sardines
vinagre de vi
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Sofregit
Ingredients:
all
ceba
farigola
oli d'oliva verge extra
romaní
sal
tomàquet madur
Categories:
Salses i acompanyaments
Verdures i hortalisses
Sopa menorquina de l'Antònia
Ingredients:
all
carxofes
ceba
col
costella de porc
farigola
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebrot verd
pebrot vermell
pèsols congelats
porros
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Carn
Plats únics
Terrina de carn
Ingredients:
all
canyella en pols
cardamom
carn picada de porc
carn picada de vedella
farigola
julivert fresc
llet
nou moscada
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
panses
pinyons
sal
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Per picar
Plats freds
Vedella guisada amb préssecs
Ingredients:
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
conyac
farigola
farina
llorer
oli d'oliva verge extra
orenga
pebre blanc
préssecs de vinya o préssecs grocs
sal
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Segons
Carn