4 persones
• ORTEGA, Simone: "1080 recetas de cocina" (n. 725), Alianza Editorial, Madrid, 1985
• RUSCALLEDA, Carme: “La màgia de la cuina” (p. 156), Bridge Editorial, Barcelona, 2017
Podeu estalviar-vos aquest procés si disposeu d'uns 40 g de sofregit de ceba, que podeu tenir reservat a la nevera o al congelador.
Si no teniu pa sec, feu servir pa torrat o pa del dia sense torrar.
50 g de llet 1 llesca de pa, sec (uns 50 g), a trossos (pot ser blanc o integral, amb llavors o sense, amb panses o sense) |
Escalfeu la llet en un got al microones. Afegiu-hi el pa i piqueu-ho tot amb la batedora elèctrica. |
Si la carn picada la teniu congelada, estesa dins d'una bossa de zip, i disposeu de thermomix
200g de carn de vedella picada 200 g de carn magra de porc picada
1 ou, batut
25 g de dàtils, espinyolats (el pes és sense pinyol) i a talls d'uns 2 cm
25 g d'orellanes d'albercoc, a talls d'uns 2 cm
25 g de pinyons
sal pebre blanc |
|
Podeu estalviar-vos el 1r pas d'aquest procés si disposeu d'uns 90 g de sofregit de ceba, que podeu tenir reservat a la nevera o al congelador, i decidiu substituir els porros per ceba a la salsa d'acompanyament.
Escalfeu el forn a 200º. |
farigola 1/2 branca de canyella |
|
1 raig d'oli d'oliva verge extra |
|
Comentaris