Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
pa
Bastonets de gall dindi arrebossats al forn
Ingredients:
farina integral
gall dindi
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pa
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Bastonets de pollastre arrebossats al forn
Ingredients:
farina integral
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pa
pollastre
sal
Categories:
Segons
Aviram i conill
Canelons de carn
Ingredients:
all
ametlla crua pelada
caldo vegetal
canelons
ceba
conyac
formatge parmesà
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pollastre
porc
sal
salsa de tomàquet
tomàquet madur
vedella
vi ranci
Categories:
Pasta
Carn
Plats únics
Cassola de llegums
Ingredients:
all
api
avellanes
bledes
ceba
cigrons secs
col
mongetes seques
nap
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebre vermell dolç
pebrot verd
sal
xampinyons
xirivia
Categories:
Primers
Llegums
Crema freda de tomàquet i alfàbrega
Ingredients:
alfàbrega fresca
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vinagre de Mòdena
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Plats freds
Daus de bonítol amb arrebossat cruixent i salsa
Ingredients:
agar-agar
all
bonítol
ceba
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
julivert fresc
llet
llimona
maizena
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
vi ranci sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Daus de melva amb arrebosat cruixent i salsa
Ingredients:
agar-agar
all
ceba
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
julivert fresc
llet
llimona
maizena
melva
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
vi ranci sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Escudella i carn d'olla
Ingredients:
all
api
be
bicarbonat
botifarra blanca
botifarra negra
canyella en pols
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
cigrons secs
col
farina
galets
gallina
julivert fresc
llet
nap
oli d'oliva verge extra
os de vedella
ous (63-73 g)
pa
pastanaga
patates
pollastre
porros
sal
vedella
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Carn
Plats únics
Gratinat vegetal d'estiu
Ingredients:
alfàbrega fresca
all
carbassó
ceba
farigola
formatge parmesà
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Mandonguilles amb sípia
Ingredients:
all
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
conyac
farina
julivert fresc
llet
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
pebre blanc
sal
sípia
tomàquet madur
Categories:
Segons
Carn
Peix i mol·lusc
Mandonguilles de carbassó
Ingredients:
all
caldo vegetal
carbassó
ceba
farina de galeta
formatge emmental
oli d'oliva verge extra
orenga
ous (63-73 g)
pa
pastanaga
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci sec
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Molls a la llauna
Ingredients:
all
julivert fresc
molls
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Pilota al forn amb dàtils, orellanes i pinyons
Ingredients:
canonet de canyella
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
dàtils
farigola
llet
oli d'oliva verge extra
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
pa
pebre blanc
pinyons
porros
sal
tomàquet madur
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Puré de bròquil i llenties vermelles
Ingredients:
bròquil
ceba
iogurt
llenties vermelles
oli d'oliva verge extra
pa
porros
sal
Categories:
Primers
Llegums
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Romesco de peix
Ingredients:
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
peix blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Salsa per al xató
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
vinagre de Xerès
Categories:
Salses i acompanyaments
Salsa romesco (o salsa de calçots)
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vinagre de Xerès
Categories:
Salses i acompanyaments
Sardines al forn amb panses i pinyons
Ingredients:
ceba
julivert fresc
llimona
llorer
oli d'oliva verge extra
pa
panses
pinyons
sal
sardines
taronges
vinagre
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Sardines amb patates i mongetes tendres
Ingredients:
alfàbrega
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
llorer
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
patates
sal
sardines
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Sopa de peix
Ingredients:
all
ametlles torrades
api
avellanes torrades
biscotes
cap de rap
ceba
cloïsses
conyac
espines i caps de peix blanc
fideus fins
formatge emmental
gambes
julivert fresc
musclos
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebre vermell dolç
peix de sopa (peix de roca)
safrà
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Plats únics
Sopa freda de romesco amb seitons
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
ceba tendra
enciam
nyora
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
sal
seitons
tomàquet madur
vinagre de Xerès
Categories:
Verdures i hortalisses
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Segons
Primers
Sopa menorquina de l'Antònia
Ingredients:
all
carxofes
ceba
col
costella de porc
farigola
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebrot verd
pebrot vermell
pèsols congelats
porros
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Carn
Plats únics
Tronxos de bledes al forn amb all i julivert
Ingredients:
all
bledes
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pa
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses