4 persones
Catalunya.com (consultat el 2017)
Esclat. Pep Nogué (consultat el 2017)
Quin peix és, el moll?
Antelació possible
600 g de molls de roca (un cop nets, n'obtindreu uns 370 g) |
Elimineu el cap i les vísceres dels molls (ajudeu-vos amb unes tisores per tallar el cap i estireu les vísceres) o bé demaneu que us ho facin a la peixateria. |
Pas opcional: Si encara no voleu fer servir els molls, podeu congelar-los.
Quan els vulgueu fer servir, haureu de preveure de treure'ls del congelador i posar-los a la nevera entre 12 i 24 h abans. |
6 grans d'all (24 g), pelats
1 grapat de fulles de julivert, netejades a sota del raig d'aixeta i eixugades amb paper de cuina
2 cullerades de pebre vermell dolç (14 g)
sal pebre blanc |
|
60 g de pa sec, a trossos (pot ser blanc o integral, amb llavors o sense, amb panses o sense) |
|
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (14 g) |
Escalfeu el forn a 160º. |
Comentaris