4 persones
• CARBÓ, Mireia: "La cuina salvavides" (p. 39), Viena Edicions, Barcelona, 2007
Antelació obligatòria
Antelació aconsellable
Podem estalviar-nos passos?
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (14 g)
2 grans d’all (8 g), picats |
|
1 ceba (200-250 g), picada
|
|
200 g de xampinyons, netejats, separat el peduncle del barret, tallat el barret a làmines i el peduncle a rodanxes
[Per netejar els xampinyons, talleu la part del peduncle que està molt bruta de terra i descarteu-la; renteu els xampinyons ràpidament amb aigua (no els deixeu en remull perquè perdrien gust).] |
|
100 g de fulles de bledes, netes i tallades a tires |
|
1 cullerada de pebre vermell |
|
1 grapat d'avellanes crues sense pelar o torrades pelades (uns 40 g) o 1 grapat d'ametlles o 1 grapat de pinyons
1 llesca de pa, torrada (uns 20 g) o 1 galeta
|
Comentaris
Muy buena, con tantos ingredientes de distintos sabores sale un mezcla sabrosa. La picada es la guinda del plato.
M'agrada que t'agradi!