10 persones
D'on prové, aquesta recepta?
Porta carn, aquesta sopa?
Primer plat o plat únic?
Mètode preferible per preparar les verdures (procés 2), tradicional o thermomix?
Antelació possible
Conservació
Podeu saltar-vos aquest procés si voleu fer una sopa vegetal.
Com que farem la sopa a l'olla de pressió súper-ràpida, daurem la carn en aquesta olla, tot i que, òbviament, ho fem sense la tapadora de pressió.
1,200 kg de costella de porc, a trossos d'uns 3 cm (digueu a la carnisseria que us la tallin) |
|
sal |
|
14 g d'oli d'oliva verge extra (1 cullerada) |
|
Ara prepararem totes les verdures de la recepta excepte les carxofes, que deixarem per a l'últim moment per tal que no s'ennegreixin.
4 grans d'all, pelats |
|
1 ceba, pelada 2 porros, nets 3 pastanagues, raspades i rentades |
|
1 pebrot vermell, rentat 1 pebrot verd, rentat |
|
500- 600 g de col (1/2- 1 unitat) |
|
4 tomàquets madurs, rentats i a trossos |
Farem el sofregit a l'olla de pressió súper-ràpida on hem daurat la carn tot i que, òbviament, el farem sense la tapadora de pressió.
|
|
2 g de sal |
|
4 carxofes, tallada la cua i la punta (la part de les fulles picudes que és dura), arrencades les fulles que són de color fosc fins que apareguin les fulles de color clar, rentades a sota del raig d'aigua de l'aixeta; tallades a quarts les carxofes i, les cues, pelades i a rodanxes
100 g de pèsols congelats
1 branca de farigola |
|
2 L d'aigua |
|
|
Comentaris