Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
porros
Caldo de peix (o fumet)
Ingredients:
api
ceba
pastanaga
peix blanc
porros
sal
Categories:
Sopes i cremes
Caldo vegetal
Ingredients:
all
api
ceba
col
nap
pastanaga
patates
porros
sal
xirivia
Categories:
Sopes i cremes
Cassola de rap i calamars
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
conyac
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
patates
pebrot verd
porros
rap
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Crema de porros (vichyssoise)
Ingredients:
llet
patates
pebre blanc
porros
sal
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Plats freds
Crumble de porros
Ingredients:
avellanes
farina integral
formatge parmesà
mató
nous
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
porros
prunes seques (o prunes dessecades)
sal
vi blanc sec
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Escudella i carn d'olla
Ingredients:
all
api
be
bicarbonat
botifarra blanca
botifarra negra
canyella en pols
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
cigrons secs
col
farina
galets
gallina
julivert fresc
llet
nap
oli d'oliva verge extra
os de vedella
ous (63-73 g)
pa
pastanaga
patates
pollastre
porros
sal
vedella
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Carn
Plats únics
Guisat de llenties vermelles (dahl)
Ingredients:
all
arròs basmati integral
caldo vegetal
canyella en pols
ceba
comí
cúrcuma
gingebre
iogurt
llenties vermelles
llorer
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebre vermell dolç
porros
sal
salsa de soja
tomàquet madur
Categories:
Primers
Llegums
Verdures i hortalisses
Plats únics
Llenties
Ingredients:
ceba
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
porros
sal
Categories:
Primers
Llegums
Llenties amb arròs integral
Ingredients:
arròs integral
ceba
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
porros
sal
Categories:
Arròs
Llegums
Plats únics
Primers
Pilota al forn amb dàtils, orellanes i pinyons
Ingredients:
canonet de canyella
carn picada de porc
carn picada de vedella
ceba
dàtils
farigola
llet
oli d'oliva verge extra
orellanes d'albercoc
ous (63-73 g)
pa
pebre blanc
pinyons
porros
sal
tomàquet madur
vi moscatell
Categories:
Segons
Carn
Puré de bròquil i llenties vermelles
Ingredients:
bròquil
ceba
iogurt
llenties vermelles
oli d'oliva verge extra
pa
porros
sal
Categories:
Primers
Llegums
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Sopa menorquina de l'Antònia
Ingredients:
all
carxofes
ceba
col
costella de porc
farigola
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebrot verd
pebrot vermell
pèsols congelats
porros
sal
tomàquet madur
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Verdures i hortalisses
Carn
Plats únics