4 persones
• CARBÓ, Mireia: "La cuina que no amoina" (p. 106), Viena Edicions, Barcelona, 2004
Antelació recomanada
250 g de calamars, en anelles [Demaneu a la peixateria que us netegin els calamars i que us tallin les bosses en anelles.] |
|
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (14 g)
|
|
1 porro o 1 o 2 cebes (uns 200-250 g), a daus petits 1 pebrot verd (uns 100 g), a daus petits |
|
3 o 4 tomàquets madurs (350-400 g), ratllats amb un ratllador o picats amb l'accessori picador de la batedora elèctrica Els podeu picar amb la batedora elèctrica o amb l'accessori picador de la batedora elèctrica,
O bé fer-los puré amb la thermomix a velocitat màxima)
|
3 o 4 patates (600-700 g), pelades i tallades a rodanxes d'uns 3 mm de gruix
sal |
|
1,5 gots de caldo de peix o d'aigua (375 g) |
1 cua de rap (o de lluç o de bacallà) d’uns 800 g , a rodanxes
sal |
|
Comentaris