Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
caldo de peix (o fumet)
Arròs integral amb calamars
Ingredients:
all
arròs integral
calamars
caldo de peix (o fumet)
ceba
nyora
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
pebrot verd
pebrot vermell
safrà
sal
tomàquet madur
Categories:
Arròs
Peix i mol·lusc
Plats únics
Arròs negre
Ingredients:
all
arròs
avellanes
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
safrà
sal
sípia
tinta de sípia
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Arròs
Peix i mol·lusc
Plats únics
Cassola de rap i calamars
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
conyac
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
patates
pebrot verd
porros
rap
sal
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Fideuà/ Rossejat de fideus
Ingredients:
all
calamars
caldo de gambes (o fumet de gambes)
caldo de peix (o fumet)
caldo de peix (o fumet)
cloïsses
escamarlans
fideus fins
gambes
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
rap
safrà
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Primers
Pasta
Plats únics
Fideuà/ Rossejat de fideus
Ingredients:
all
calamars
caldo de gambes (o fumet de gambes)
caldo de peix (o fumet)
caldo de peix (o fumet)
cloïsses
escamarlans
fideus fins
gambes
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
rap
safrà
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Primers
Pasta
Plats únics
Llenties guisades amb salmó
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
farigola
julivert fresc
llenties pardines
llorer
oli d'oliva verge extra
pastanaga
romaní
safrà
sal
salmó
tomàquet madur
Categories:
Llegums
Sopes i cremes
Peix i mol·lusc
Plats únics
Lluç a la basca
Ingredients:
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
espàrrecs de llauna
farina
julivert fresc
lluç
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pèsols congelats
sal
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Orada amb patates al forn
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
orada
patates
pebre blanc
sal
tomàquet madur
vi ranci
Categories:
Patates
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Sardines amb patates i mongetes tendres
Ingredients:
alfàbrega
all
caldo de peix (o fumet)
ceba
julivert fresc
llorer
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
orenga
pa
patates
sal
sardines
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats únics
Plats freds
Sarsuela
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
escamarlans
farina
galetes maria
gambes
julivert fresc
llorer
lluç
musclos
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
rap
safrà
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Sípia amb pèsols
Ingredients:
all
ametlles torrades
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
canonet de canyella
ceba
galetes maria
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
pèsols amb tavella
safrà
sípia
tomàquet madur
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Llegums
Peix i mol·lusc
Plats únics
Segons
Suquet de bròtola (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
bròtola
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Suquet de rajada (o d'un altre peix)
Ingredients:
all
avellanes torrades
caldo de peix (o fumet)
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
patates
pebre vermell dolç
rajada
safrà
tomàquet madur
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc