4 persones
Gastronomía & Cía (consultat el 2021)
Antelació molt convenient
Antelació voluntària
Variants de la recepta
50 g de caldo de peix (després en farem servir 450 g més) |
|
uns quants brins de safrà |
|
4 calamars, amb les bosses tallades en anelles [Demaneu a la peixateria que us netegin els calamars i que us tallin les bosses en anelles.] |
|
Escorreu la NYORA rehidratada. |
|
Aboqueu la NYORA rehidratada escorreguda al cassó on hi ha els 50 g de CALDO de PEIX infusionat amb SAFRÀ i tritureu-ho tot amb la batedora elèctrica. |
450 g de caldo de peix |
250 g d'arròs integral |
|
|
|
1 culleradeta de pebre vermell dolç |
|
Us quedarà un arròs caldós per servir en plat fondo i amb cullera. Així és molt bo, però, si el preferiu més sec, deixeu-lo reposar una estona, destapat, perquè es vagi absorbint caldo. |
Comentaris