4 persones
• GALIANO, Cristina: "Utiliza tu olla superrápida a tope" (p. 193), Bubok Publishing S.L., 2015
• MIRALPEIX, Assumpta; CLAPÉS, Jaume: "Colesterol y dieta" (p. 92), Random House Mondadori, Barcelona, 1998
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Temperatura de servei
Antelació obligatòria
500 g de llet (pot ser descremada; pot ser freda si penseu prendre la vichyssoise freda)
(Podeu augmentar o disminuir aquesta quantitat segons com vulgueu la crema d'espessa; fins i tot podeu posar-hi aigua o caldo en comptes de llet, o una barreja d'aigua i llet en les proporcions que preferiu. També podeu posar només aigua i afegir-hi dos formatgets; en aquest cas, poseu primer els formatgets i bateu perquè es desfaran millor en calent, i després afegiu l'aigua o el caldo. Si la llet que feu servir és descremada, afegiu-hi 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra.) |
Comentaris
La faré. Amb aquesta calor...
molt bona!!