4 persones
(1 "pizza" de 34 cm de diàmetre;
o 2 "pizzes" de 23 cm de diàmetre )
Santiago Giorgini (consultat el 2015)
Mètode preferible, tradicional o thermomix?
Primer plat o plat únic?
Antelació opcional
Antelació prohibida
unes gotes d'oli d'oliva verge extra |
Escalfeu el forn a 180º. |
sal pebre blanc farigola
50 g de formatge emmental, a trossos o ratllat
1 ou
3 clares d'ou (reserveu els 3 rovells per a una altra recepta)
|
|
1,5- 2 carbassons (uns 400 g- 500 g), sense pelar, rentats i eixugats |
|
sal pebre nou moscada
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (14 g) |
125 g de mató, que sigui cremós
o bé
125 g de mozzarella escorreguda, esmicolada amb els dits [Podeu fer servir mozzarella de búfala o de vaca; la de búfala quedarà més gustosa perquè té més greix, però si preferiu traballar amb menys greix, feu servir la de vaca, que també és molt bona.] |
Comentaris