3-4 persones
• FUNDACIÓ ALÍCIA: "Cocina con microondas” (p.178), Larousse Editorial, Barcelona 2021
Temperatura de servei
Antelació necessària
Antelació opcional
1 ou
1 gra d'all, picat
1/2 culleradeta de canyella en pols 1/2 culleradeta de nou moscada 1 culleradeta de farigola o de marduix
unes quantes fulles de julivert fresc, picades, o bé julivert sec
125 g de carn picada de vedella 125 g de carn picada de porc
sal
Opcional: 1 culleradeta de cardamom
|
|
60-80 g de llet |
Deixeu temperar la terrina i, quan ja no estigui calenta, sense desemmotllar-la, tapeu-la i refredeu-la a la nevera, mínim 3 h. |
Podeu acompanyar-la amb alguna salsa com ara
i amb una amanida.
Si voleu, també podeu servir la terrina per esmorzar dins d'un entrepà. |
Comentaris