4- 6 persones
• ESCOLA DE LA DONA (Taller impartit per Assumpta Miralpeix): “Taller de bolets” (p. 34), Diputació de Barcelona, Barcelona, 2014
La costella de porc sempre necessita cocció llarga, però com que quasi tota la cocció es fa al forn, no n'hem d'estar pendents.
Antelació preferible:
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra (10 g)
|
|
1 kg de costella de porc carnosa, a trossos d'uns 5 cm (digueu a la carnisseria que us la tallin) |
|
sal pebre blanc |
Escalfeu el forn a 180º amb l'escalfor de dalt i de baix. |
1 ceba (uns 175 g), pelada i a rodanxes 2 pastanagues (uns 350 g), pelades i a rodanxes |
|
1 raig d'oli d'oliva verge extra |
|
75 g de panses 30 g de pinyons |
|
75 g de vi ranci |
|
150 g de caldo vegetal (si no en teniu, podeu substituir-lo per aigua) |
|
Comentaris