4 persones
• ADRIÀ, Ferran; i l’equip del Bulli: "El menjar de la família" (p. 360), La Magrana, Barcelona, 2012
• INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA: "Corpus de la Cuina Catalana" (p. 206), Columna Edicions, Barcelona, 2006
• LLADONOSA, Josep: "El Gran Llibre de la Cuina Catalana" (p. 274), Empúries, Barcelona, 1997
• ROCA, Joan: “La cuina de la meva mare” (p. 45), Edicions 62, Barcelona, 2014
D'on és pròpia, aquesta recepta?
Què és l'escalivada?
Què significa escalivar?
Podem fer una escalivada a casa?
Temperatura de servei
Antelació opcional
En quin moment de quin àpat podem servir l'escalivada?
Escalfeu el forn a 200º. |
Les quantitats de cada hortalissa són orientatives: es poden modificar al gust del consumidor.
Emboliqueu els pebrots i les albergínies amb paper d'alumini (antigament es feia amb paper de diari) i espereu que es refredin. Espereu que es refredin també les altres hortalisses. |
Comentaris