4- 5 persones
• MIRALPEIX, Assumpta: "Cuina de mercat" (p. 455), Random House Mondadori- Rosa dels Vents, Barcelona, 2005
Antelació preferible:
700 g de moniatos (2 unitats), pelats i a trossos
350 g de patates (2-3 unitats), pelades i a trossos
[pes de patates = =1/2 (pes de moniatos)]
350 g de cebes (2-3 unitats), pelades i a trossos
9 grans d'all (36 g), pelats
300 g de caldo vegetal (o d'aigua)
sal pebre blanc |
|
1 cullerada d'oli d'oliva verge extra
200 g de llet (pot ser descremada)
(Podeu augmentar o disminuir aquesta quantitat de llet segons com vulgueu la crema d'espessa; fins i tot podeu posar-hi aigua o caldo en comptes de llet, o una barreja d'aigua i llet en les proporcions que preferiu. També podeu posar només aigua i afegir-hi dos formatgets; en aquest cas, poseu primer els formatgets i bateu perquè es desfaran millor en calent, i després afegiu l'aigua o el caldo) |
Comentaris