Cocinando con Ciencias (consultat el 2019)
Què és el pa de plàtan amb cacau?
Oi que hi ha una altra recepta cartesiana de pa de plàtan sense cacau?
Com és que aquest pa de plàtan amb cacau és dolç i no té sucre?
És apte per a nens petits, aquest pa de plàtan amb cacau?
Mètode preferible, tradicional (batedora elèctrica) o thermomix?
Recepta d'aprofitament de plàtans massa madurs per menjar
Oi que hi ha d'altres receptes cartesianes d'aprofitament de plàtans molt madurs?
260 g de flocs de civada o de farina de civada
8 g de llevat químic 1 culleradeta de canyella en pols 15 g de cacau en pols (1 cullerada) 1 pessic de sal |
|
4 plàtans ben madurs, pelats |
|
2 ous |
|
60 g de llet 92 g d'oli d'oliva verge extra
|
|
Escalfeu el forn a 180º. |
1 rajolí d'oli d'oliva verge extra |
Unteu un motlle de plum-cake d'uns 22 cm de llarg, 11 cm d'ample i 6 cm d'alçària amb l'oli, amb l'ajut d'un pinzell de silicona (si el motlle és de silicona i ja l'heu fet servir unes quantes vegades, aquest pas no és necessari). |
Comentaris