• ESCOLA DE LA DONA (Taller impartit per Assumpta Miralpeix): “Les fruites a la cuina” (p. 37), Diputació de Barcelona, Barcelona, 2014-2015
Mètode preferible: tradicional o thermomix?
Temperatura de servei
Podeu servir-ho calent, tebi o fred.
Variacions de la recepta
Antelació optativa
75 g d' ametlla crua
o bé
o bé
[Després necessitarem, a més a més, ametlla crua laminada.] |
50 g de sucre 10 g de sucre de vainilla (Si no teniu sucre de vainilla, podeu fer el següent:
2 ous (63-73 g cadascun)
100 g de llet freda, que pot ser semidescremada
8 g de maizena (1 cullerada)
50 g de licor amaretto (L'amaretto és un licor italià que es fa amb ametlla amarga.) |
Aboqueu-ho tot en un bol i afegiu-hi l'AMETLLA EN POLS que heu reservat. Bateu-ho amb el batedor de varetes (si voleu ho podeu fer amb la batedora elèctrica, amb l'accessori batedor de varetes, a poca velocitat i en un bol prou gran perquè no esquitxi; no ho bateu en el got de la batedora perquè no hi cabria bé). |
2 cullerades d'ametlla crua laminada (20 g) (Després en necessitarem 40 g més: en total, 60 g.) |
50 g de sucre 10 g de sucre de vainilla (Si no teniu sucre de vainilla, podeu fer el següent:
2 ous (63-73 g cadascun) |
|
100 g de llet freda, que pot ser semidescremada
8 g de maizena (1 cullerada)
50 g de licor amaretto (L'amaretto és un licor italià que es fa amb ametlla amarga.) |
|
20 g d'ametlla crua laminada (2 cullerades) (Després en necessitarem 40 g més: en total, 60 g.) |
Escalfeu el forn a 180º. |
Comentaris