Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
maizena
Botifarres al forn amb raïm
Ingredients:
botifarra crua
maizena
raïm blanc
vi blanc sec
Categories:
Segons
Carn
Coca de pa de pessic amb hortalisses al pesto
Ingredients:
albergínia
alfàbrega fresca
all
carbassó
farina
formatge d'ovella tendre
formatge parmesà
llevat químic
maizena
mel
oli d'oliva verge extra
olives negres
ous (63-73 g)
pinyons
sal
sucre
tomàquet madur
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Plats únics
Coques
Conill amb mostassa
Ingredients:
ceba
conill
farigola
julivert fresc
llet
llorer
maizena
mostassa
oli d'oliva verge extra
pastanaga
sal
vi ranci
xampinyons
Categories:
Segons
Aviram i conill
Crema catalana (crema de Sant Josep)
Ingredients:
canonet de canyella
llet
maizena
pell de llimona
rovell d’ou
sucre
Categories:
Postres
Crema pastissera
Ingredients:
canonet de canyella
llet
maizena
pell de llimona
rovell d’ou
sucre
Categories:
Postres
Salses i acompanyaments
Daus de bonítol amb arrebossat cruixent i salsa
Ingredients:
agar-agar
all
bonítol
ceba
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
julivert fresc
llet
llimona
maizena
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
vi ranci sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Daus de melva amb arrebosat cruixent i salsa
Ingredients:
agar-agar
all
ceba
fruita seca (avellanes, ametlles, nous, festucs…)
julivert fresc
llet
llimona
maizena
melva
oli d'oliva verge extra
pa
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
vi ranci sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Gall (o llenguado) amb taronja
Ingredients:
galls (peix)
maizena
oli d'oliva verge extra
pinyons
sucre
taronges
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Magret d'ànec amb salsa de taronja
Ingredients:
curaçao vermell
magret d'ànec
maizena
melmelada de taronja
pebre blanc
sal
sucre
taronges
vi blanc sec
vinagre de Xerès
Categories:
Segons
Aviram i conill
Pit de gall dindi amb xampinyons i ametlles
Ingredients:
ametlles torrades
gall dindi
maizena
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
salsa de soja
xampinyons
xerès sec
Categories:
Segons
Aviram i conill
Postres de préssec perfumat amb amaretto
Ingredients:
amaretto (licor)
ametlla crua laminada
ametlla crua pelada
llet
maizena
ous (63-73 g)
préssecs de vinya o préssecs grocs
sucre
sucre de vainilla
Categories:
Postres
Torró de crema cremada (opció 1)
Ingredients:
ametlla crua pelada
canyella en pols
glucosa líquida
llet
llimona
maizena
ous (63-73 g)
rovell d’ou
sal
sucre
Categories:
Postres
Xocolata desfeta
Ingredients:
llet
maizena
sal
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Postres