6 persones
• ADRIÀ, Ferran; i l’equip del Bulli: "El menjar de la família" (p. 233), La Magrana, Barcelona, 2012
• GALIANO, Cristina: "Mis mejores recetas con Thermomix 31" (p. 237), Espasa, Barcelona, 2012
Mètode preferible: tradicional o thermomix?
Antelació opcional:
Antelació necessària:
40 g de vi blanc sec
40 g de curaçao vermell o de cointreau o de conyac (El curaçao és un licor de taronja; el curaçao vermell té un color marró ataronjat.)
60 g de melmelada de taronja 8 g de maizena
sal pebre blanc |
|
2 magrets d'ànec (800- 900 g) |
|
Eixugueu la cassola on heu cuit els magrets amb paper absorbent de cuina.
Mantingueu calenta la cassola -buida- (podeu deixar-la una estona en el forn apagat però calent) per evitar que, després d'haver tallat els magrets a làmines, la carn arribi freda a taula (tingueu present que, un cop tallats, no hem de tornar a posar els magrets al foc perquè quedarien massa fets i aquesta carn és bona quan és molt poc feta). |
Comentaris