Inici
Receptes
Primers
Primers
Arròs
Llegums
Pasta
Patates
Sopes i Cremes
Verdures i hortalisses
Segons
Segons
Aviram i conill
Carn
Ous
Peix i mol·lusc
Plats únics
Postres
Altres
Salses i acompanyaments
Per picar
Plats freds
Microones
Thermomix
Màquina de pa
Ingredients
vi blanc sec
Arròs caldós amb bledes
Ingredients:
arròs integral
bledes
caldo vegetal
ceba
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Primers
Arròs
Verdures i hortalisses
Botifarres al forn amb raïm
Ingredients:
botifarra crua
maizena
raïm blanc
vi blanc sec
Categories:
Segons
Carn
Calamars a la riojana
Ingredients:
all
calamars
ceba
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebrot verd
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Carxofes amb julivert i pa ratllat al forn
Ingredients:
all
carxofes
farina de galeta
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
sal
vi blanc sec
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Conill amb cebes
Ingredients:
all
ceba
conill
llorer
nou moscada
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
vi blanc sec
Categories:
Segons
Aviram i conill
Conill amb confit d’alls i olivada
Ingredients:
all
anxoves
conill
julivert fresc
llimona
llorer
oli d'oliva verge extra
olives de l'Aragó
tàperes
vi blanc sec
Categories:
Segons
Aviram i conill
Conill amb xocolata
Ingredients:
all
ametlles torrades
borregos
caldo
ceba
conill
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
xocolata (mínim 70% de cacau)
Categories:
Segons
Aviram i conill
Crumble de porros
Ingredients:
avellanes
farina integral
formatge parmesà
mató
nous
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
porros
prunes seques (o prunes dessecades)
sal
vi blanc sec
Categories:
Primers
Verdures i hortalisses
Cuixa de gall dindi al forn
Ingredients:
all sec en pols
ceba
gall dindi
gingebre sec en pols
herbes provençals seques
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
pebre vermell dolç
sal
vi blanc sec
Categories:
Segons
Aviram i conill
Llom de porc amb albercocs
Ingredients:
albercocs
all
estragó
farigola
llorer
porc
vi blanc sec
Categories:
Segons
Carn
Magret d'ànec amb salsa de taronja
Ingredients:
curaçao vermell
magret d'ànec
maizena
melmelada de taronja
pebre blanc
sal
sucre
taronges
vi blanc sec
vinagre de Xerès
Categories:
Segons
Aviram i conill
Orada al forn
Ingredients:
all
ceba
julivert fresc
oli d'oliva verge extra
orada
sal
taronges
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Ossobuco amb prunes
Ingredients:
api
ceba
farigola
julivert fresc
llorer
oli
ossobuco
pebre blanc
prunes seques (o prunes dessecades)
sal
vi blanc sec
Categories:
Segons
Carn
Paella de carn
Ingredients:
all
arròs
conill
costella de porc
garrofó congelat
mongeta tendra
oli d'oliva verge extra
pebre vermell dolç
pebrot vermell
pollastre
safrà
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Arròs
Plats únics
Salmó al forn amb carbassó
Ingredients:
carbassó
oli d'oliva verge extra
sal
salmó
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Sardines escabetxades amb vi blanc
Ingredients:
all
julivert fresc
llimona
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
sal
sardines
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Plats freds
Sarsuela
Ingredients:
all
ametlles torrades
calamars
caldo de peix (o fumet)
ceba
cloïsses
escamarlans
farina
galetes maria
gambes
julivert fresc
llorer
lluç
musclos
oli d'oliva verge extra
pebre blanc
rap
safrà
sal
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc
Sopa de peix
Ingredients:
all
ametlles torrades
api
avellanes torrades
biscotes
cap de rap
ceba
cloïsses
conyac
espines i caps de peix blanc
fideus fins
formatge emmental
gambes
julivert fresc
musclos
oli d'oliva verge extra
pa
pastanaga
pebre vermell dolç
peix de sopa (peix de roca)
safrà
tomàquet madur
vi blanc sec
Categories:
Primers
Sopes i cremes
Plats únics
Turbot amb salsa verda
Ingredients:
all
ceba
cloïsses
espàrrecs de llauna
farina
julivert fresc
llorer
oli d'oliva verge extra
ous (63-73 g)
pastanaga
sal
turbot
vi blanc sec
Categories:
Segons
Peix i mol·lusc