2 persones
Lekué (consultat el 2018)
Antelació optativa
Quedarà per al moment:
- afegir-hi el vi i 2 min de microones (2n pas del procés 3);
- salpebrar-ho i 4 min de microones (3r pas del procés 3);
- i, si volem, uns segons per espessir la salsa (procés 4).
Temps d'elaboració de la recepta
I si volem fer aquesta recepta per a 4 persones?
200 g de calamars [Demaneu a la peixateria que us netegin els calamars.] |
|
100 g de ceba, a trossets petits
100 g de tomàquet madur, a trossets petits
50- 75 g de pebrot verd, a trossets petits
7,5 g d'oli d'oliva verge extra (1/2 cullerada) |
|
1 gra d'all, a làmines fines Els podeu picar amb la batedora elèctrica o amb l'accessori picador de la batedora elèctrica,
O bé fer-los puré amb la thermomix a velocitat màxima)
|
15 g de vi blanc (1 cullerada) |
|
sal pebre blanc |
Aquests calamars queden molt bons sense mecessitat d'afegir aquest procés opcional, però cal dir que el suc queda molt líquid i la presentació del plat és estèticament millorable.
Aquí us proposarem que dediqueu uns segons més a la recepta per tal d'espessir una mica el suc que han deixat anar els diferents ingredients, de manera que millorarà la textura de la salsa i l'estètica del plat.
Comentaris